Narada RELAX, Jóga Nidra

RELAX JÓGA NIDRA IDŐPONTOK

RELAX JÓGA NIDRA HATÁSAI

CD/MP3 OTTHONI GYAKORLÁSHOZ 

HANGTERÁPIA AJÁNDÉK kártyák

 


Narada Relax - Danvantara RELAX - Dr. Szűcs Judit EszterrelDanvantara RELAX - Dr. Szűcs Judit EszterrelHangterápia-Hangmasszázs  - Dr. Szűcs Judit Eszter

PROGRAM LEÍRÁS - NARADA RELAX® HANG MEDITÁCIÓ & JÓGA NIDRA (90 PERC)

hangtálakkal, gonggal • hangtál relaxációs koncerttel  •  jóga nidrával • chakraSOUND meditációval, csakra hangtálakkal  • mélyrelaxációs- és vizualizációs gyakorlatokkal •  jóga filozófiával  • vezetett relaxációval

A Narada relax jóga nidrá hangmeditációba (nada jóga), jóga filozófiába és hangtál koncertbe ágyazva ötvözi a vezetett relax és jóga nidrá gyakorlatát.   A módszer hangtálakkal, gonggal, meditációs koncerttel, mélyrelaxációs- és vizualizációs gyakorlatokkal, csakrameditációval és chakraSOUND meditációval, kis jógafilozófiával és jógapszichológiával, vezetett relaxációval és a jóga nidrával segíti a teljes fizikai, mentális és érzelmi relaxációt.

 

 A résztvevők kényelmes nyugágyakban vagy fekvő helyzetben  savászanaban helyezkednek el. A teremben nincs teljesen sötét, pár mécses és só lámpa lágy fénye árasztja meghitt fényét ősbizalmat és békét sugározva a térben.  A hangtálak meditatív hangja segítségével olyan pihentető,  relaxatív állapotba kerülünk, ahol bár ébren vannak, testük és elméjük teljesen ellazult. Nincsenek zavaró emóciók, gondolatok, csak az elme mező lecsendesedett felszíne tükrözi vissza a benső csend és tudatosság zavartalan folyamát.

A  Narada Relax® órák a mély ellazulás érdekében, pihenő pozícióban, fekve zajlanak.  Az optimális hőérzet eléréséhez kérlek, hozz magaddal egy kisebb takarót, amivel befedheted a tested, ha szükségét érzed.

 

Narada RELAX HANGmeditáció és jóga nidra a Kristálysó Barlangban

A Kristálysó Barlangn csodás környezete, a világító sótéglák fölött nyugágyakban fekve hangtálak meditatív hangzásával méginkább bensőségessé, pihentetővé varázsolja a relax jóga nidra programját.  A hely relaxing és feltöltő jellege, a hangtálak csodás hangja és a relax jóga nidra módszere révén jelentősen erősíthetjük a stresszes helyzetekben való helytállásunkat, vagyis javíthatjuk stresszkezelésünket, optimalizálhatjuk  pihenés minőségünket, javíthatjuk a fizikai- és szellemi teljesítő képességünket, valamint fejleszthetjük koncentrációs készségünket és a memóriánkat.

A hangtálak kifinomult hangja harmonikusan támogatja a jóga nidrát, illetve az energetikai és mentális gyakorlatokban való elmélyülést.

A Peter HESS Institute által készíttetett és bemért hangtálaink intenzíven hatnak fizikai, finom fizikai és mentális síkon egyaránt. Egy-egy hangtál 7-12 fém ötvözetéből készül, melyek ötvözete hatással van a rezgés minőségére és a hangzásra – tehát e hangszerek nem csak hangokat, hanem jótékony, harmonizáló rezgéseket is közvetítenek.  A hangtálak között szerepel egy finom hangolású chakraszet is, aminek segítségével támogatjuk finomfizikai energia központjaink finom összhangját.

RELAX JÓGA NIDRA IDŐPONTOK

ROSRELAX TÍPUSTIMINGHOL?JEGYÁRBEJELENTKEZÉS
Budapest

Narada
RELAX

jóga nidra

HANG-

meditációval
(korábbi
Danvantara
RELAX)

2017.
szept. 11
hétfő

1.  17:00 -
     18:30 
és
2.  19:00 - 
     20:30
Kristálysó
Barlang,

Budapest, VI.
Mozsár u. 7

2 500 Ft/fő   

(a díj 

magában 

foglalja 

a Kristálysó 

Barlang

belépőjét is)

e-mailen:  

KLIKK IDE!

 

telefonon: 

+36 30 7575 500

 

 

a jelentkezési lap 

kitöltésével

Szigetszentmiklós

Narada RELAX Jóga nidra

HANGtál meditációval

MantraSOUND

meditáció 

2017

ápr. 28.

péntek

19:00 -

20:30

Body&Soul 
Yoga & Pilates

Szigetszentmiklós
Bajcsy-Zs. u. 21/d.

 

2 500 Ft/fő telefon:  
+36 70 515 6500
GyőrNarada
RELAX 

HANG
meditáció
& jóga nidra
2017.
máj. 29
hétfő

19:00 -
20:30

Likócsi 

Közösségi Ház, 

9027 Győr, 

Esztergető u. 12.

1 500 Ft

telefonon: 

+36 70 363 3233 (Szabó Attila)

email: ataani34@gmail.com 

Pécs

A Teremtés

Hangjai
jóga workshop 


- Jóga
- Relax
jóga nidra

- MantraSOUND

koncert
 

2017.
okt. 27

péntek

17:30-
21:00

HAMSA YOGA 

és ÉLETMÓD 

KÖZPONT,

Pécs, 

Zrínyi M. u.7.

 

2 000 Ft

e-mailen: 

yogapecs@gmail.com

 

telefonon: 

+36 30 733-2492

 

 

Részvétel bejelentkezéssel!   BEJELENTKEZÉS:KLIKK IDE!

Saját relax- jóga nidra gyakorláshoz hanganyagok: KLIKK IDE!

Fejlődj Patanjali Jóga Szútráival mélyrelaxációban: KLIKK IDE!

 

 

A Narada relax® HANGmeditáció & jóga nidrát vezeti: Bakos Judit Eszter Ph.D, RYT 500 minősített jógatanár, relax jóga nidra instruktor,  mantraénekes, mérnök-közgazdász

 

hangtál RELAX, yoga nidra_Dr Bakos Judit Eszterhangtál RELAX, jóga nidra_Dr Bakos Judit Eszter

 

ÚJ WORKSHOP IDŐPONT PÉCSETT:  Agnihotra workshop

A dinamikus jógát vezeti: Bors Zita hatha jóga mester, ashtanga jóga oktató 

A mantraSOUND meditációs koncertet és a Narada relax® jóga nidrát vezeti: Dr. Bakos Judit Eszter  RYT 500 minősített jógatanár, relax jóga nidra instruktor, mantraénekes, mérnök-közgazdász

BŐVEBB INFORMÁCIÓ A RELAX IDŐPONTOK ALATT!

 

 

 

Csakrameditációs hanganyaok otthoni gyakorlásra: KLIKK IDE!

 


 

 

A hangtálak kozmikus-szférikus hangzása lelkünket szólítja meg.    A HANGTÁLAKRÓL

A hangtálak és a gong  - oberton gazdagságuk miatt -  intenzív hatást fejtenek ki mind a fizikai- és a mentális síkon (Oberton hangzás:  az alap hang mellett vele egy időben egy vagy több magasabb hang képződik.)
A Tibeti Tálakat 7-12 fém ötvözetéből készítik, melynek összetétele hatással van a rezgés minőségére és a hangzásra.  Vagyis e tálak nemcsak hangokat, hanem rezgéseket  is közvetítenek.  
Mérettől függően 5 kovács 32 órát dolgozik egy tál elkészítésén.  A tradicionális hangtálak 12 fémből készülnek, ahol a 7 bolygó féméhez: arany (Nap), ezüst (Hold), higany (Merkúr), vörösréz (Vénusz), vas (Mars), ón (Jupiter), ólom (Szaturnusz),
még további ötöt használnak: cink (oldja a feszült állapotot), meteorfém (fokozza a tettvágyat és az aktivitást), bizmut (fokozza az emésztőrendszer működését), galenit (izületi gyulladások enyhítése), és pirit (jótékony hatású a tüdőre).
Ez az ötvözet tartalmazza még egy régi hangtál darabját, - mint a régi tudás szimbolikus transzformátorát.
Néhány fém, pl. a higany, vagy az ólom, homeopátiás potenciában kerülnek az ötvözetbe, ahogy ez a régi gyógyító tudásnak (Ayurveda, alkímia) megfelel.  A hangzás és a rezgési tulajdonság szempontjából a bronz optimális arányának nagy jelentősége van.
A hangtálak kozmikus-szférikus hangzása lelkünket szólítja meg.

/Narada Akadémia/

 

A Peter HESS Institute által készíttetett és bemért hangtálak meditatív rezgése  a jóga nidra (mély relaxáció) több ezer éves módszerével egyesítve visszaállítja a test és a tudat őseredeti harmóniáját, valamint elősegíti a teljes fizikai, mentális és érzelmi relaxációt. Oldódhatnak a stressz pontok és esély nyílik az elengedésre.  Az egész napos intenzív szellemi és/vagy testi erőfeszítés után megérdemelt, mély ellazulást nyújt.


 

NARADA RELAX JÓGA NIDRA HATÁSAI

Danvantara RELAX HANG meditáció és jóga nidra

 

•  Relaxáció, nyugalom a testnek és elmének
• Megérdemelt mély ellazulás az egésznapos pörgés után

• Stressz oldás, és elengedés 

• Fizikai és mentális relaxáció 

• Intuíció- és koncentráció fejlesztés mélyrelaxációban

• Plusz inspiráció, kreativitás legbensőbb vágyaidhoz 

• Meditációs zene és relaxációs koncert hagtálakkal és gonggal 

• Életfilozófia a tiszta tudatosság fenntartásáért

• A hangtálak csodás rezgése és a jóga nidra (mélyrelaxáció) 5000 éves módszere  visszaállítja a test és a szellem őseredeti Harmóniáját, valamint elősegíti a teljes fizikai, mentális és  érzelmi relaxációt. 

• 90 perces órák hangtálakkal és gonggal   -  fizikai, szellemi és emócionális egészségünkért a KRISTÁLYSÓ BARLANGBAN

 

Narada RELAX® HANGmeditáció & jóga nidráról kicsit tudományosan...

A jóga nidra tudománya az ősi tantrából származik, szó szerinti fordítása tudatos alvás, mély relaxáció. 

Szvámi Szatyananda szerint a jóga nidra egy olyan jól felépített módszer, amely a teljes fizikai, mentális és érzelmi ellazulást segíti elő. 

E technika által olyan állapotot érünk el, melyben ugyan éberek vagyunk ám a testünk és az elménk csendesen pihen. A jóga nidra rendszeres gyakorlásával nő a fizikai és szellemi teljesítőképességünk, valamint javul a koncentrációnk és a memóriánk.

RELAX IDŐPONTOK: KLIKK IDE!

 

Az emberek jelentős része egyáltalán nem tud relaxálni Gondolataik szüntelenül pörögnek, nem tudja szabályozni az elméjét, izmaik feszesek, kötöttek. Pedig a relaxáció nagymértékben fokozza stressz tűrő képességünket. És a relaxáció tanulható!

A relaxáció nem kizárólag testi síkú izomlazítást jelent, hanem teljes idegi és mentális ellazítást is.
 

Keleti mesterek tanítása szerint a haragtól úgy szabadulhatunk meg, ha megtanulunk megbocsátani, a lustaság ellenszere a koránkelés, a félelem ellenszere a bátorság, a stresszes feszült életmódot pedig a relaxáció ellensúlyozza.
 

Foglalkozásainkon a mély relaxációt hangtálakkal segítjük. A Peter HESS Institute által készíttetett és bemért hangtálak intenzíven hatnak fizikai, finom fizikai és mentális síkon egyaránt. Egy-egy hangtál 7-12 fém ötvözetéből készül, melyek ötvözete hatással van a rezgés minőségére és a hangzásra – tehát e hangszerek nem csak hangokat, hanem jótékony, harmonizáló rezgéseket is közvetítenek. A hangtálak kozmikus-szférikus hangzása legbelső énünket, a lelkünket szólítja meg.

RELAX IDŐPONTOK: KLIKK IDE!

 

 

NARADA RELAX HANG MEDITÁCIÓ ÉS YOGA NIDRA  A KRISTÁLYSÓ BARLANGBAN

Danvantara RELAX a Kristálysó BarlangbanDanvantara RELAX  - Relaxációs koncerttel

 

A só gyógyító hatása
A sótéglából készült és megvilágított helységben a só gyógyító hatását többszörösen használhatjuk ki. A kristálysó erős egészségtámogató erők forrása, amelyek mind a fényből, mind az anyagából – a sóból – indulnak ki. További előny, hogy a kristálysó – pusztán csak a jelenlétével – pozitívan hat az egészségünkre, anélkül, hogy bármit kellene csinálnunk, diétáznunk vagy drága tanfolyamokat végeznünk.
A sós levegő különösen alkalmas bőr- és légúti megbetegedések kezelésére. A különböző sóbarlangokban lefolytatott vizsgálatok hasonló sikerekről számolnak be: a köhögés, az asztma, a szénanátha, az alvási zavarok, az allergiák, a neurodermitis és más szervi betegségek rendkívül jól reagálnak a sóbarlang kúrára.
...és a betegség javulása, sokaknál a kúrát követően még több hónapig  is észlelhető volt.

Gopala Yantra

 


NARADA OFFICE RELAX®  (60/90 perc)

Ajándékozza meg munkatársait 60 perc exclusive hangtál relaxációs koncerttel és vezetett meditációval • Office- és munkahelyi rendezvények, workshopok, tréningek és csapatépítő programok záró akkordjaként... Office relax...

Helyi kellékek: relative csendes, sötétíthető helység, kényelmes székek  a résztvevőknek. Relaxációkor a hőérzet megváltozik, így egy plussz pulóver hasznos lehet.

Ár: Budapesten 18 000 Ft (+ ÁFA) / alkalom

Vidéken: 18 000 Ft (+ÁFA) + utiköltség / alkalom

 

RELAX IDŐPONTOK: KLIKK IDE!

 

Relax, Jóga nidraRelax, jóga nidra

 

Ganesha Yantra

 

 

 


MIÉRT FONTOS HOGY RELAXÁLJUNK IS?

Van-e esélyünk elkerülni azokat a fizikai és mentális zavarokat, amelyeket a tartós stressz káros hatása okoz?

A válasz hatalmas IGEN, azonban mindenekelőtt célszerű megismerkednünk az „ellenfél” pozícióival.
Selye János a stressz elmélet megalapozója szerint a stressz maga nem betegség, viszont állandósulva egy betegségsorozat elindítója lehet. Okai a felgyorsult és egyre intenzívebb életformánkban keresendők. A határidők, áremelések, az internetről és médiákból ránk szakadó információ áradat, a reklámok értékítéletünkre gyakorolt hatása, az állandó zaj és tömeg illetve a nagyvárosok közlekedési anomáliái következtében úgy érezhetjük, szétforgácsolódunk a hétköznapokban. Szervezetünk és idegrendszerünk képtelen alkalmazkodni a folyton változó körülményekhez és elvárásokhoz.
Az állandósult stressz hatására tüneteink között megjelenhetnek az alvás-zavarok, az egyre sűrűbben ismétlődő összpontosítási problémák, a migrénes fejfájás, a depresszió, a neurózis és a szorongás, az izomgörcsök és izomfeszülések, a háti és deréktáji fájdalmak, az emésztési nehézségek és anyagcserezavarok, illetve a keringési rendellenességek.

A fenti bekezdés tartalma kissé hátborzongató, s bizonyára nem vágyunk arra, hogy bármely tünet is a sajátunkká váljon, vagy ha már egy-egy közülük nem ismeretlen, minden bizonnyal szeretnénk tenni azért, hogy megszabaduljunk tőle.  Ez nem kétséges.
A keleti mesterek ősi tanítása szerint a haragtól úgy szabadulhatunk meg, ha megtanulunk megbocsátani, a lustaság ellenszere a koránkelés, a félelmet pedig a bátorság győzi le. 

Hasonlóképpen a stresszes életmódot a relaxáció, meditáció és a derű ellensúlyozza.  Életkörülményeinket megváltoztatni azonban sokkal nehezebb, mint életmódunkba egy új elemet beállítani, egy olyat, ami csak rólunk szól…  

A Danvantara Relaxot® és a Narada Relaxot®  mindenkinek ajánljuk, aki egészséges, harmonikus és kreatív életet szeretne élni.

/Narada Védikus Akadémia/


 

 

NARADA RELAX JÓGA NIDRA  CD / MP3 letöltés -  hangtálakkal és gonggal 

Több mint egy órás vezetett jóga nidra (mélyrelaxáció), otthoni gyakorláshoz, kikapcsolódáshoz. A Narada Relax hangmeditáció ötvözi a jóga nidra és a nada jóga jótékony hatásait.  

 

Narada Relax HANGmeditáció és jóga nidra

 •    A jóga nidra egy erőteljes technika, amely arra szolgál, hogy megtanuljunk tudatosan lazítani.  A klasszikus Patandzsáli-féle 8 fokú felosztásban ez a pratyahara (vagyis az érzékek visszavonása) technikáinak egyik leginkább kidolgozott fajtája.   Egy olyan jól felépített módszer, amely a teljes fizikai, mentális és érzelmi ellazulást segíti elő.  

A jóga nidra rendszeres, gyakorlásával nő a fizikai állóképesség, a szellemi teljesítőképesség, javul a tanulási képesség, az intuíciós érzékenység valamint a memória.

 

 •     A nada jóga módszerét alkalmazva szférikus hangtál zene révén segítjük a belső csend és stabilitás kialakítását és fenntartását.

 

Total time: 65’ 08 

Belehallgatok: Klikk ide!
Megjelent: Danvantara Kiadó, 2014
 
 

PATANJALI RELAX 1   CD / MP3 letöltés

Tartalmazza Patanjali Jóga Szútráinak I-II Pádáját

Fejlődj Patanjali Jóga Szútráival RELAX-ban!  A Patanjali relax HANGmeditáció beemeli a jógafilozófiát  a jóga nidra és a nada jóga gyakorlatába.

Patanjali relax

 

Filozófia ・ a jóga irodalom kivételes művének, a Patanjali Jóga szútráinak első két fejezetét, a Szamádhi Pádát és a Szádhana Pádát szántuk erre az albumra. A fontosabb kifejezések szanszkrit nyelven is elhangzanak.   

Jóga nidra egy szanszkrit szóösszetétel: a jóga a tudat ellenőrzését, összekapcsolódást, a nidra pedig alvást jelent. A klasszikus Patanjali féle felosztásban  a pratyahara (vagyis az érzékek visszavonása) technikájának egyik kidolgozott módszere.    
Az albumon szereplő gyakorlatok elősegítik a teljes fizikai, mentális és érzelmi ellazulást, elérhetjük az ébrenléti relaxáció kifinomult állapotát, ahol fejlődik a koncentrációs készség, a memória és az intuíció, illetve megtapasztalható a benső csend és ihletettség kiteljesedett állapota.   

Nada jóga a meditatív hangtál zene révén megtapasztalhatjuk benső tudati harmóniánkat.

 

 

Total time: 72’ 39  

Belehallgatok: Klikk ide! (CD / MP3 letöltés)

Megjelent: Danvantara Kiadó, 2015

 


PATANJALI RELAX 2 CD / MP3 letöltés

Tartalmazza Patanjali Jóga Szútráinak III-IV Pádáját

 

A Patanjali Relax 2. album tartalma ötvözi a jóga nidra és a nada jóga jótékony hatásait.  Különlegessége Patanjali Mester Jóga Szútráinak 3-4 pádája, a Vibhuti Pada és Kaivalya Pada hanganyaga, melyet a mentális gyakorlatokba ágyazva önálló benső egységként hallgathatunk, tanulmányozhatunk, s ez által  szert tehetünk a jóga irodalom egyik esszenciális művének bensőséges tudására.

 

Total time: 68’ 01  

Belehallgatok: Klikk ide! (CD / MP3 letöltés)

Megjelent: Danvantara Kiadó, 2015

 

 

 


ChakraSOUND meditations CD / MP3 letöltés

Csakraharmonizálás mantrákkal és hangtálakkal
 

ChakraSOUND meditations - Chakra balancing

Tartalom:

Samsara ・ 2’24
Muladhara ・ 1. chakra  ・ mantra: LAM 
Swadisthana ・ 2. chakra ・ mantra: VAM 
Manipura ・ 3. chakra ・ mantra: RAM 
Anahatha ・ 4. chakra ・ mantra: YAM 
Visuddha ・ 5. chakra ・ mantra: HAM
Ajna ・ 6. chakra ・ mantra: OM 
Sahasrara ・ 7. chakra ・ mantra: Ø 
Brahman ・ mantra: OM 
Gayatri invocation (extract) 
Gayatri mantra 

 
Total time: 59'39
Megjelent: Danvantara Kiadó, 2014 (CD / MP3 letöltés)
 

A csakrák érzékszerveinkkel érzékelhetetlen finomfizikai energia központok, melyeken át a spirituális- és az anyagi sík (testünk) kapcsolatot létesít, és tart fenn. Állandóan működnek, akár tudatában vagyunk ennek, akár nem. A csakra szanszkrit szó, amely kereket, és mozgást jelent. Mindannyiunkban 7 fő kerékhez hasonló energiaközpont, un. csakra forog. Csakráink a gerincoszlop mentén, egymás fölött helyezkednek el. Az alsó három csakra főként a fizikai léttel áll összefüggésben, míg a felső három a spirituális élethez kötődik. A szívcsakra a híd, mely egyesíti a fizikait a spirituálissal.

Csakráinkon át nyilvánul meg karmánk, sorsunk. Amelyik életterülettel még van teendőnk, a tudati munka mellett a megfelelő csakra harmonikus működésére érdemes kiemelt figyelmet fordítanunk.

 

Azzal a szándékkal készültünk a ChakraSOUND meditations megalkotására, hogy a csakrák bija (mag) mantráinak tradicionális rezgése, a csakra hangok és csakra hangokra komponált hangtál és hangszeres zene integritásával és komplex megnyilvánításával harmonizáljuk csakráink működését s ez által láthatatlan fonalat szőjünk a szépség, a mentális és testi harmónia, a kiteljesedés és elégedettség valamint egy sikeres élet megépítése felé.

 


 

HANGTERÁPIA - EGYÉNI relaxációs kezelés & stresszoldás HANGTÁLAKKAL

HANGTRÁPIA - HANGMASSZÁZS - HANGGYÓGYÁSZAT

Oldd a stresszt és feszültség eredetű tüneteket hangterápiával  •  harmonizáld a tested, és gondolataidat hangrezgésekkel   •  töltődj fel meditatív atmoszférában Budán a szakralitás centrumában

 

Helyszín: Budapest, Újbuda, XI. kerület
 
Az anyagi világban minden rezgés természetű
A hangterápia és a hanggyógyászat több, mint 5000 éves védikus tudáson alapuló módszer. Egy holisztikus terápia, mely alapot teremt a fizikai és finom fizikai test öngyógyító folyamatainak beindulására valamint hozzásegít a belső béke kialakításához és fenntartásához.
A Peter Hess Institute által ellenőrzött és bemért hangtálak szakszerűen megszólaltatva olyan rezgést keltenek, amivel helyreállítható a test-lélek és szellem őseredeti harmóniája. Ez a különlegesen finom rezonancia megtisztítja és feltölti az aurát, harmonizálja a csakrákat és a meridiánokat. A hangterápia - hangmasszázs során hangtálak hosszantartó, felhangokban gazdag zengése nyugodt, meditatív atmoszférát kölcsönöz, így lehetőséget biztosít az örök jelen megtapasztalására.

 

A TERÁPIA MENETE:
A hangterápia - hangmasszázs során a test különféle pontjaira hangtálakat helyezünk, amik filcütővel megszólaltatva rezgést indukálnak, s a szervezet vízmolekulái révén e rezonancia eljut minden sejthez. Masaru Emoto kutatásai során tudományosan igazolta a víz információvevő és –hordozó szerepét szervezetünkben (megj.: fizikai testünk 65-75%-a víz). A hangtálak megszólaltatásakor keletkező rezgés hasonlóképpen terjed a testben, mint mikor egy tóba kavicsot dobunk s a hullámok koncentrikus köröket alkotva keresztülvonulnak az egész tavon. Így árad szét a test egészén belül is (mintegy 100 billió sejt) a hangtálak rezonanciája, oldva az energetikai bokkokat, s harmonizálva a testszervek, a finomfizikai test-, az elme- és a psziché működését.
A TÖBBEZER ÉVES VÉDIKUS KULTÚRA BÖLCSELETE ÉS A XXI. SZÁZAD TUDOMÁNYA E MÓDSZERBEN ÖSSZEKAPCSOLÓDIK

 

Sri Gayatri Yantra

 

Hangterápia  - Dr. Bakos Judit Eszter

 

JÓTÉKONY HATÁSOK:
Fizikai sík:
•  A hangterápia  és hangmasszázs segíti a test öngyógyító folyamatainak beindulását

•  Serkenti a test energia mezejében keletkezett zavarok helyreállítását

•  Támogatja az immunrendszert   
•  Javítja a légzés minőséget
•  Erőteljes stresszoldó hatású  
•  Enyhíti, akár meg is szűntetheti a nyak, váll, hát, deréktáji izomfájdalmakat  
•  Serkenti a meszesedés fellazulását és a szervezetből való kiürülését  
•  Enyhíti a fejfájást, illetve oldja a fejfájás kialakulásának indukáló pontjait  
•  Harmonizálja az alvást, és alvászavarok esetén megoldást jelenthet  
•  Javítja és serkenti az emésztést, valamint oldja az alhasi görcsöket  
•  Jarmonizálja a keringést, és vérnyomáskiegyenlítő hatású
•  A megoldatlan életproblémák, negatív élmények, a stressz és gondterheltség testünkben blokkokat alakít ki, fájdalmat okozva az izületekben és az izmokban. A tálak kibocsájtott rezgései képesek ezeket oldani. A folyamatos kezelések hatására az izületek, izmok és végül az egész test blokk- és gátlásmentessé válik. Ha bőséges, kiegyensúlyozott szabadon áramló életenergiával rendelkezünk, jó testi egészségnek, életerőnek, és valódi megelégedettségnek örvendhetünk.
•  Oldja a tanulási nehézségeket és fejleszti a koncentrációs készséget.  

Emócionális sík:
•  A hangterápia  és hangmasszázs relaxáció és ellazulás a testnek és pszichének
•  A hangtálak csodálatos hangja eredeti ősbizalmat közvetít felénk, ezáltal rövid idő alatt kialakul a mély ellazultság állapota, az alfa állapot. Éber állapotban egy felnőtt agya 20 elektromos impulzust produkál (béta agyhullám) Amikor mélyebben ellazulunk vagy felszínesen alszunk agyunk lassabban 7-14 HZ frekvencián pulzál (ez az Alfa agyhullám). Ennél lassúbb agyhullám frekvenciák is léteznek, (théta és delta) amelyek mély alváskor jelentkeznek. Számos tudományos vizsgálat alátámasztja, hogy az alfa agyhullám befelé irányuló mentális működéssel, nyugalommal és ellazultsággal kapcsolódik össze. Ez az alfa agyhullám aktivitás egyúttal az inspirációval, a kreativitással, gyorsabb gyógyulással hatékonyabb tanulással és erősebb koncentráltsággal is összefügg.
•  A hangterápia segíti az elengedést. Abba az eredeti rendbe hoz bennünket vissza, amelyből az életünk során felhalmozott mélyreható negatív megélések kizökkentettek - vagyis helyreállítja eredeti harmóniánkat.
•  A hangterápia és hangmasszázs kifejezetten hatásos emocionális feszültség-, szorongás és stressz oldására.
 
A hangterápiával, hanggyógyászattal és hangmasszázzsal nem betegséget kezelünk, hanem az egészséget erősítjük.  Nem irányul a problémák konkrét kezelésére, de gyakran feloldja azok okát. /Radnai Zsuzsa a Peter Hess© Hangmasszázs kizárólagos oktatója Magyarországon/

 

KONTRAINDIKÁCIÓK (vagyis a hangmasszázs, hangterápia és hanggyógyászat az alábbi esetekben ellenjavallt)

•  Beépített szívritmus szabályzó készülék

•  Epilepsziára való hajlam
•  Várandósság első három hónapjában
•  Akut gyulladás
•  Fém protézis, friss törések- és  műtéti helyek esetén előzetes konzultáció szükséges
 
TERÁPIA DÍJA: 60 perces hangterápia- hangmasszázs 7000 Ft

HELYSZÍN:  Budapest -  Újbuda, XI. kerület - Sasad

BEJELENTKEZÉS ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Dr. Bakos Judit Eszter
Mobil: +36 30 7575 500
E-mail:info(kukac)narada.hu


 

 

"The World is Sound" Hangterápia-Hangmasszázs ajándék kártya azoknak, akiket szeretünk

 

1 alkalmas kártya
7 000 Ft értékű 1X60 perces kezelésre jogosító névre szóló kártya
Bővebb  információ: e-mailen info(kukac)narada.hu vagy telefonon +36 30 7575 500 

 

Hangterápia-Hangmasszázs Ajándék kártya - 1 alkalom

 

2 alkalmas kártya
14 000 Ft értékű 2X60 perces kezelésre jogosító névre szóló kártyát  így 13 000 Ft-ért ajándékozol
Bővebb  információ: e-mailen info(kukac)narada.hu vagy telefonon +36 30 7575 500 


Hangterápia-Hangmasszázs Ajándék kártya - 2 alkalom 

 

 4 alkalmas kártya

28 000 Ft értékű 4X60 perces kezelésre jogosító névre szóló kártyát  így 23 000 Ft-ért ajándékozol
Bővebb  információ: e-mailen info(kukac)narada.hu vagy telefonon +36 30 7575 500


Hangterápia-Hangmasszázs Ajándék kártya - 4 alkalom

 

Om Gayatri