Narada RELAX, Jóga Nidra

GYORSLINKEK:

 

PROGRAM LEÍRÁS | NARADA RELAX®  JÓGA NIDRA  & LÉLEKHANGMEDITÁCIÓ (90 PERC) | 

hangtálakkal, gonggal • hangtál relaxációs koncerttel  •  jóga nidrával • chakraSOUND meditációval  • lélekHANG meditációval  • mélyrelaxációs- és vizualizációs gyakorlatokkal •  jóga filozófiával  • vezetett relaxációval

A Narada relax jóga nidrá HANGmeditációba (nada jóga), jóga filozófiába és hangtál koncertbe ágyazva ötvözi a vezetett relax és jóga nidrá gyakorlatát. A módszer hangtálakkal, gonggal, meditációs koncerttel, mélyrelaxációs- és vizualizációs gyakorlatokkal, csakrameditációval és chakraSOUND meditációval, kis jógafilozófiával és jógapszichológiával, vezetett relaxációval és a jóga nidrával segíti a teljes fizikai, mentális és érzelmi relaxációt.

 

A résztvevők kényelmes nyugágyakban vagy fekvő helyzetben savászanaban helyezkednek el. A teremben nincs teljesen sötét, pár mécses és só lámpa lágy fénye árasztja meghitt fényét ősbizalmat és békét sugározva a térben.  A hangtálak meditatív hangja segítségével olyan pihentető,  relaxatív állapotba kerülünk, ahol bár ébren vannak, testük és elméjük teljesen ellazult. Nincsenek zavaró emóciók, gondolatok, csak az elme mező lecsendesedett felszíne tükrözi vissza a benső csend és tudatosság zavartalan folyamát.

A Narada Relax® órák és a hangtálkoncertbe ágyazott lélekHANG meditációk a mély ellazulás érdekében, pihenő pozícióban, fekve zajlanak.  Az optimális hőérzet eléréséhez kérlek, hozz magaddal egy kisebb takarót, amivel befedheted a tested, ha szükségét érzed.

 

Narada RELAX HANGmeditáció, jóga nidra és  léleHANG meditációk a Kristálysó Barlangban, és vidéken

A Kristálysó Barlang csodás környezete, a világító sótéglák fölött nyugágyakban fekve hangtálak meditatív hangzásával méginkább bensőségessé, pihentetővé varázsolja a relax jóga nidra programját.  A hely relaxing és feltöltő jellege, a hangtálak csodás hangja és a relax jóga nidra módszere révén jelentősen erősíthetjük a stresszes helyzetekben való helytállásunkat, vagyis javíthatjuk stresszkezelésünket, optimalizálhatjuk  pihenés minőségünket, javíthatjuk a fizikai- és szellemi teljesítő képességünket, valamint fejleszthetjük koncentrációs készségünket és a memóriánkat.

A hangtálak kifinomult hangja harmonikusan támogatja a jóga nidrát, illetve az energetikai és mentális gyakorlatokban való elmélyülést.

A Peter HESS Institute által készíttetett és bemért hangtálaink intenzíven hatnak fizikai, finom fizikai és mentális síkon egyaránt. Egy-egy hangtál 7-12 fém ötvözetéből készül, melyek ötvözete hatással van a rezgés minőségére és a hangzásra – tehát e hangszerek nem csak hangokat, hanem jótékony, harmonizáló rezgéseket is közvetítenek. A hangtálak között szerepel egy finom hangolású chakraszet is, aminek segítségével támogatjuk finomfizikai energia központjaink finom összhangját.

 

RELAX HANGMEDITÁCIÓ ÉS JÓGA NIDRA IDŐPONTOK

VÁROSPROGiTIMINGHOL?JEGYÁRBEJELENTKEZÉS
Budapest

Narada
RELAX

jóga nidra
HANG-
meditációval

2019.
jún. 3.
hétfő


1.  17:00
  -  18:30
és
2.  19:00
  -  20:30

Kristálysó
Barlang,

Budapest, VI.
Mozsár u. 7
2 500 Ft/fő   
(a belépő 
magában 
foglalja 
a Kristálysó 
Barlang
belépőjét is)
e-mailen:
KLIKK IDE!

telefonon:
+36 30 7575 500

a jelentkezési lap
kitöltésével
Szigetszentmiklós

 ​lélekHANG

meditáció - 

Hangtál RELAX

Jóga nidra 

2019.
feb. 28.

csüt.


19:00 -
20:30

Body&Soul
Yoga & Pilates

Szigetszentmiklós
Bajcsy-Zs. u. 1/a.

3 000 Ft/fő

(a belépő

levásárolható

CD-kre)

+36 70 515 6500
Győr

Narada
RELAX 

jóga nidra &

lélekHANG
meditáció

2018.
okt. 1.
hétfő


19:00 -
20:30

Likócsi 
Közösségi Ház,
9027 Győr, 
Esztergető u. 12.
1 500 Fttelefonon: 
+36 70 363 3233 (Szabó Attila)
e‑mailen:
ataani34@gmail.com
Pécs

MantraSOUND
meditációs koncert
versekkel, tánccal

2019.
ápr. 16.
kedd


18:00-
20:00

Pécsi Tudásközpont Kft.

7622 Pécs, Universitas u. 2/A

adományose-mailen:
yogapecs@gmail.com

telefonon:
+36 30 733 2492
SzékesfehérfárNARADA RELAX
jóga nidra

 2019.
ápr. 30.
kedd

18:00-
20:30

Életvirága Stúdió1 800 Ft 

 

telefon:

+36 70 455 1987

 

Részvétel bejelentkezéssel! BEJELENTKEZÉS:  KLIKK IDE!

Saját relax- jóga nidra gyakorláshoz hanganyagok: KLIKK IDE!

Fejlődj Patanjali Jóga Szútráival mélyrelaxációban: KLIKK IDE!

 

Instruktor: Bakos Judit Eszter PhD, YA E-RYT200, RYT 500 minősített jógatanár, relax jóga nidra instruktor,  mantraénekes, mérnök-közgazdász

 

hangtál RELAX, jóga nidra
hangtál RELAX, jóga nidra

 

 

 

Csakrameditációs hanganyagok otthoni gyakorlásra: KLIKK IDE!

 

 

A hangtálak kozmikus-szférikus hangzása lelkünket szólítja meg.A HANGTÁLAKRÓL

A hangtálak és a gong – oberton gazdagságuk miatt – intenzív hatást fejtenek ki mind a fizikai- és a mentális síkon (Oberton hangzás:  az alap hang mellett vele egy időben egy vagy több magasabb hang képződik.)
A Tibeti Tálakat 7-12 fém ötvözetéből készítik, melynek összetétele hatással van a rezgés minőségére és a hangzásra.  Vagyis e tálak nemcsak hangokat, hanem rezgéseket  is közvetítenek.  
Mérettől függően 5 kovács 32 órát dolgozik egy tál elkészítésén.  A tradicionális hangtálak 12 fémből készülnek, ahol a 7 bolygó féméhez: arany (Nap), ezüst (Hold), higany (Merkúr), vörösréz (Vénusz), vas (Mars), ón (Jupiter), ólom (Szaturnusz), még további ötöt használnak: cink (oldja a feszült állapotot), meteorfém (fokozza a tettvágyat és az aktivitást), bizmut (fokozza az emésztőrendszer működését), galenit (izületi gyulladások enyhítése), és pirit (jótékony hatású a tüdőre).
Ez az ötvözet tartalmazza még egy régi hangtál darabját, - mint a régi tudás szimbolikus transzformátorát.
Néhány fém, pl. a higany, vagy az ólom, homeopátiás potenciában kerülnek az ötvözetbe, ahogy ez a régi gyógyító tudásnak (Ayurveda, alkímia) megfelel.  A hangzás és a rezgési tulajdonság szempontjából a bronz optimális arányának nagy jelentősége van.
A hangtálak kozmikus-szférikus hangzása lelkünket szólítja meg.

/Narada Akadémia/

 

A Peter HESS Institute által készíttetett és bemért hangtálak meditatív rezgése  a jóga nidra (jógikus mély relaxáció) több ezer éves módszerével egyesítve visszaállítja a test és a tudat őseredeti harmóniáját, valamint elősegíti a teljes fizikai, mentális és érzelmi relaxációt. Oldódhatnak a stressz pontok és esély nyílik az elengedésre.  Az egész napos intenzív szellemi és/vagy testi erőfeszítés után megérdemelt, mély ellazulást nyújt.

 

NARADA RELAX HANGMEDITÁCIÓ ÉS JÓGA NIDRA HATÁSAI

Danvantara RELAX HANG meditáció és jóga nidra

• Relaxáció, nyugalom a testnek és elmének
• Megérdemelt mély ellazulás az egésznapos pörgés után
• Stressz oldás, és elengedés
Fizikai és mentális relaxáció
Intuíció- és koncentráció fejlesztés mélyrelaxációban
• Plusz inspiráció, kreativitás legbensőbb vágyaidhoz
• Meditációs zene és lélekHANG meditációs koncert hagtálakkal és gonggal
• Életfilozófia a tiszta tudatosság fenntartásáért
• A hangtálak csodás rezgése és a jóga nidra (mélyrelaxáció) 5000 éves módszere  visszaállítja a test és a szellem őseredeti Harmóniáját, valamint elősegíti a teljes fizikai, mentális és  érzelmi relaxációt.
• 90 perces órák hangtálakkal és gonggal – fizikai, szellemi és emócionális egészségünkért a KRISTÁLYSÓ BARLANGBAN

 

 

Narada RELAX® HANGmeditáció & jóga nidráról kicsit tudományosan…

A jóga nidra tudománya az ősi tantrából származik, szó szerinti fordítása tudatos alvás, mély relaxáció. 

Szvámi Szatyananda szerint a jóga nidra egy olyan jól felépített módszer, amely a teljes fizikai, mentális és érzelmi ellazulást segíti elő.

E technika által olyan állapotot érünk el, melyben ugyan éberek vagyunk ám a testünk és az elménk csendesen pihen. A jóga nidra rendszeres gyakorlásával nő a fizikai és szellemi teljesítőképességünk, valamint javul a koncentrációnk és a memóriánk.

 

Olvass tovább…

 

NARADA OFFICE RELAX®  (60/90 perc)

Ajándékozza meg munkatársait 60 perc exclusive hangtál relaxációs koncerttel és vezetett meditációval • Office- és munkahelyi rendezvények, workshopok, tréningek és csapatépítő programok záró akkordjaként… Office relax…

Helyi kellékek: relative csendes, sötétíthető helység, kényelmes székek  a résztvevőknek. Relaxációkor a hőérzet megváltozik, így egy plussz pulóver hasznos lehet.

Ár: Budapesten 18 000 Ft (+ ÁFA) / alkalom

Vidéken: 18 000 Ft (+ÁFA) + utiköltség / alkalom

 

Olvass tovább…

 

NARADA RELAX JÓGA NIDRA CD / MP3 letöltés - hangtálakkal és gonggal

Több mint egy órás vezetett jóga nidra (mélyrelaxáció), otthoni gyakorláshoz, kikapcsolódáshoz. A Narada Relax hangmeditáció ötvözi a jóga nidra és a nada jóga jótékony hatásait.

 

Narada Relax HANGmeditáció és jóga nidra

• A jóga nidra egy erőteljes technika, amely arra szolgál, hogy megtanuljunk tudatosan lazítani.  A klasszikus Patandzsáli-féle 8 fokú felosztásban ez a pratyahara (vagyis az érzékek visszavonása) technikáinak egyik leginkább kidolgozott fajtája.   Egy olyan jól felépített módszer, amely a teljes fizikai, mentális és érzelmi ellazulást segíti elő.

A jóga nidra rendszeres, gyakorlásával nő a fizikai állóképesség, a szellemi teljesítőképesség, javul a tanulási képesség, az intuíciós érzékenység valamint a memória.

 

• A nada jóga módszerét alkalmazva szférikus hangtál zene révén segítjük a belső csend és stabilitás kialakítását és fenntartását.

 

Total time: 65’ 08 

Belehallgatok: KLIKK IDE!

Megjelent: Danvantara Kiadó, 2014

 

PATANJALI RELAX 1   CD / MP3 letöltés

Tartalmazza Patanjali Jóga Szútráinak I-II Pádáját

Fejlődj Patanjali Jóga Szútráival RELAX-ban! A Patanjali relax HANGmeditáció beemeli a jógafilozófiát  a jóga nidra és a nada jóga gyakorlatába.

 

Patanjali relax 1

Filozófia • a jóga irodalom kivételes művének, a Patanjali Jóga szútráinak első két fejezetét, a Szamádhi Pádát és a Szádhana Pádát szántuk erre az albumra. A fontosabb kifejezések szanszkrit nyelven is elhangzanak.

Jóga nidra • egy szanszkrit szóösszetétel: a jóga a tudat ellenőrzését, összekapcsolódást, a nidra pedig alvást jelent. A klasszikus Patanjali féle felosztásban a pratyahara (vagyis az érzékek visszavonása) technikájának egyik kidolgozott módszere.

Az albumon szereplő gyakorlatok elősegítik a teljes fizikai, mentális és érzelmi ellazulást, elérhetjük az ébrenléti relaxáció kifinomult állapotát, ahol fejlődik a koncentrációs készség, a memória és az intuíció, illetve megtapasztalható a benső csend és ihletettség kiteljesedett állapota.

Nada jóga • a meditatív hangtál zene révén megtapasztalhatjuk benső tudati harmóniánkat.

 

Total time: 72’ 39

Belehallgatok: KLIKK IDE! (CD / MP3 letöltés)

Megjelent: Danvantara Kiadó, 2015

 

PATANJALI RELAX 2   CD / MP3 letöltés

Tartalmazza Patanjali Jóga Szútráinak III-IV Pádáját

 

Patanjali relax 2

A Patanjali Relax 2. album tartalma ötvözi a jóga nidra és a nada jóga jótékony hatásait.  Különlegessége Patanjali Mester Jóga Szútráinak 3-4 pádája, a Vibhuti Pada és Kaivalya Pada hanganyaga, melyet a mentális gyakorlatokba ágyazva önálló benső egységként hallgathatunk, tanulmányozhatunk, s ez által  szert tehetünk a jóga irodalom egyik esszenciális művének bensőséges tudására.

 

Total time: 68’ 01

Belehallgatok: KLIKK IDE! (CD / MP3 letöltés)

Megjelent: Danvantara Kiadó, 2015

 

ChakraSOUND meditations   CD / MP3 letöltés

Csakraharmonizálás mantrákkal és hangtálakkal.

 

ChakraSOUND meditations - Chakra balancing

Tartalom:
Samsara ・ 2’24
Muladhara ・ 1. chakra  ・ mantra: LAM 
Swadisthana ・ 2. chakra ・ mantra: VAM 
Manipura ・ 3. chakra ・ mantra: RAM 
Anahatha ・ 4. chakra ・ mantra: YAM 
Visuddha ・ 5. chakra ・ mantra: HAM
Ajna ・ 6. chakra ・ mantra: OM 
Sahasrara ・ 7. chakra ・ mantra: Ø 
Brahman ・ mantra: OM 
Gayatri invocation (extract) 
Gayatri mantra 

 

Total time: 59'39

Belehallgatok: KLIKK IDE!

Megjelent: Danvantara Kiadó, 2014 (CD / MP3 letöltés)

 

A csakrák érzékszerveinkkel érzékelhetetlen finomfizikai energia központok, melyeken át a spirituális- és az anyagi sík (testünk) kapcsolatot létesít, és tart fenn. Állandóan működnek, akár tudatában vagyunk ennek, akár nem. A csakra szanszkrit szó, amely kereket, és mozgást jelent. Mindannyiunkban 7 fő kerékhez hasonló energiaközpont, un. csakra forog. Csakráink a gerincoszlop mentén, egymás fölött helyezkednek el. Az alsó három csakra főként a fizikai léttel áll összefüggésben, míg a felső három a spirituális élethez kötődik. A szívcsakra a híd, mely egyesíti a fizikait a spirituálissal.

Csakráinkon át nyilvánul meg karmánk, sorsunk. Amelyik életterülettel még van teendőnk, a tudati munka mellett a megfelelő csakra harmonikus működésére érdemes kiemelt figyelmet fordítanunk.

 

Azzal a szándékkal készültünk a ChakraSOUND meditations megalkotására, hogy a csakrák bija (mag) mantráinak tradicionális rezgése, a csakra hangok és csakra hangokra komponált hangtál és hangszeres zene integritásával és komplex megnyilvánításával harmonizáljuk csakráink működését s ez által láthatatlan fonalat szőjünk a szépség, a mentális és testi harmónia, a kiteljesedés és elégedettség valamint egy sikeres élet megépítése felé.

 

HANGTRÁPIA - HANGMASSZÁZS - HANGGYÓGYÁSZAT

Oldd a stresszt és feszültség eredetű tüneteket hangterápiával • harmonizáld a tested, és gondolataidat hangrezgésekkel • töltődj fel meditatív atmoszférában Budán a szakralitás centrumában

 

Helyszín: Budapest, Újbuda, XI. kerület

 

Az anyagi világban minden rezgés természetű
A hangterápia és a hanggyógyászat több, mint 5000 éves védikus tudáson alapuló módszer. Egy holisztikus terápia, mely alapot teremt a fizikai és finom fizikai test öngyógyító folyamatainak beindulására valamint hozzásegít a belső béke kialakításához és fenntartásához.

 

Olvass tovább…

 

„ World is Sound” Hangterápia-Hangmasszázs ajándék kártya azoknak, akiket szeretünk

Ajándékozz tudást, élményt, tapasztalatot!

 

Narada kupon ünnepekre, születésnapra | 100% szabadság az összegben és a felhasználásban
Lepd meg szeretteidet Narada kuponnal – az összegről te döntesz a felhasználásról pedig a szerencsés kiválasztott. A kupon beváltható Narada Védikus Akadémia programjain.

 

Olvass tovább…

 

Om Gayatri