Narada RELAX

Ajándékozza meg munkatársait 60 perc exclusive hangtál relaxációs koncerttel és vezetett meditációval • Office- és munkahelyi rendezvények, workshopok, tréningek és csapatépítő programok záró akkordjaként… Office relax…

Helyi kellékek: relative csendes, sötétíthető helység, kényelmes székek  a résztvevőknek. Relaxációkor a hőérzet megváltozik, így egy plussz pulóver hasznos lehet.

Ár: Budapesten 18 000 Ft (+ ÁFA) / alkalom

Vidéken: 18 000 Ft (+ÁFA) + utiköltség / alkalom

 

RELAX IDŐPONTOK: KLIKK IDE!

 

Narada RELAX - relaxációs koncert
Narada RELAX, HANGmeditáció és jóga nidra

 

MIÉRT FONTOS HOGY RELAXÁLJUNK IS?

Van-e esélyünk elkerülni azokat a fizikai és mentális zavarokat, amelyeket a tartós stressz káros hatása okoz?
A válasz hatalmas IGEN, azonban mindenekelőtt célszerű megismerkednünk az „ellenfél” pozícióival.
Selye János a stressz elmélet megalapozója szerint a stressz maga nem betegség, viszont állandósulva egy betegségsorozat elindítója lehet. Okai a felgyorsult és egyre intenzívebb életformánkban keresendők. A határidők, áremelések, az internetről és médiákból ránk szakadó információ áradat, a reklámok értékítéletünkre gyakorolt hatása, az állandó zaj és tömeg illetve a nagyvárosok közlekedési anomáliái következtében úgy érezhetjük, szétforgácsolódunk a hétköznapokban. Szervezetünk és idegrendszerünk képtelen alkalmazkodni a folyton változó körülményekhez és elvárásokhoz.
Az állandósult stressz hatására tüneteink között megjelenhetnek az alvás-zavarok, az egyre sűrűbben ismétlődő összpontosítási problémák, a migrénes fejfájás, a depresszió, a neurózis és a szorongás, az izomgörcsök és izomfeszülések, a háti és deréktáji fájdalmak, az emésztési nehézségek és anyagcserezavarok, illetve a keringési rendellenességek.
A fenti bekezdés tartalma kissé hátborzongató, s bizonyára nem vágyunk arra, hogy bármely tünet is a sajátunkká váljon, vagy ha már egy-egy közülük nem ismeretlen, minden bizonnyal szeretnénk tenni azért, hogy megszabaduljunk tőle.  Ez nem kétséges.
A keleti mesterek ősi tanítása szerint a haragtól úgy szabadulhatunk meg, ha megtanulunk megbocsátani, a lustaság ellenszere a koránkelés, a félelmet pedig a bátorság győzi le. 

 

Hasonlóképpen a stresszes életmódot a relaxáció, meditáció és a derű ellensúlyozza.  Életkörülményeinket megváltoztatni azonban sokkal nehezebb, mint életmódunkba egy új elemet beállítani, egy olyat, ami csak rólunk szól…

A Danvantara Relaxot® és a Narada Relaxot®  mindenkinek ajánljuk, aki egészséges, harmonikus és kreatív életet szeretne élni.

/Narada Védikus Akadémia/

 

Ganesha yantra