Asztro Pszichológia tanfolyam szeminárium

A Narada Védikus Akadémia lehetőséget biztosít a Jógapszichológia és védikus életmód mentor képzés moduljain való témakörönkénti, szemináriumi részvételre is. A szemináriumok nem certifikációs programok, a Narada Védikus Akadémia az adott szeminárium moduljain való részvételről – igény szerint – magyar nyelvű igazolást ad. A szemináriumokat azoknak ajánljuk, akik önismeretüket, tudásukat és jógikus készségeiket szeretnék fejleszteni.

A szeminárium 2 napos

 

Szemelvények…

Asztro PszichológiaTartalmas, az egyetemes lét teljes körére kiterjedő, nem elméleti tanfolyam az Asztro pszichológia szeminárium. Ismertetjük az ősi írásokban fennmaradt évezredes Dzsotir-véda máig ható sors és jellemtani (asztrológiai) hagyatékát, ám elsősorban a mindennapi életben alkalmazható lélektani mesterfogásokat ajánlunk. Hosszú téli álmukból fölébresztjük azokat a máig ható csillag-mítoszokba menekített archetipikus szimbólumokat, amelyek a letűnt aranykori világ lelki bölcsességét rejtik. Az asztrológia jógájával, az Dzsotir-szádhanával a résztvevők megláthatják és megérthetik önmagukat a véges és végtelen teremtés gigantikus óralapján. Ahol a nagymutató a napjegy a lélek, az ember eredendő vágyát és evilági küldetését jelzi. Ezzel szemben a kismutató, az aszcendens, a lelket beburkoló, megtévesztő ego állapotát jelenti, megmutatva a szellemi evolúcióban eddig megtett utat. Mivel a végtelent kutatjuk minden születésben érvényesül az előrelendítő tiszta vágy és lelki erő, a Rahu (felszálló vagy északi holdcsomópont) és a múltba visszarántó, karmikus hibáinkat erőnek erejével ismétlő Ketu (leszálló vagy déli holdcsomópont). Ezek ketten egyúttal a külső és belső misztikus életerő, a Kundalini-shakti rejtett iránymutatói is. A lehető legpontosabban ismernünk kell mindezeket, ha céljaink elérése véget működő élettervet szeretnénk készíteni.

 

Miről lesz szó?

A szeminárium a Jógapszichológia és életmód tanácsadó képzés alábbi modulját foglalja magában:

Asztropszichológia – a jellem és sorsformálás védikus alapjai:

  • a fény jógájának jellemformáló gyakorlata – a dzsotir szádhana
  • sors és jellemtan, önismereti tanok a dzsotir-véda szerint
  • mindennapi életben alkalmazható lélektani mesterfogások

Gyakorlat: meditációk, mantrák, ászanák:  Fizikai és mentális egyensúly fejlesztése és érzelmi stresszoldás ászanák (egyszerű, de annál hatékonyabb jóga testhelyzetek) bemutatásával és közös gyakorlásával  • Vezetett meditációk, önismereti meditációk - mentális és érzelmi harmonizáció hangtálakkal és szférikus hangzatokkal • Gyógyító mantrák bemutatása és közös gyakorlása 

 

Szeminárium időpontja: 2020. október 25., november 21.

Timing: 09-17h

 

HELYSZÍN

Rubin Konferencia Hotel, Budapest, 1118 Dayka Gábor utca, 3.

 

DÍJ ÉS TERMINEK

A szeminárium díja és befizetési terminek: 28 000.- Ft (14 000 Ft/képzési nap)

A tanfolyam díjának rendezése a képzés első napján lehetséges.

 

 

JELENTKEZÉSI TUDNIVALÓK

A képzéseinkre, szemináriumainkra való jelentkezés leadásához kattintson ide vagy a "Jelentkezési lap" menüpontra jobb oldalt a kék menüben. Ha e-mailen szeretne bejelentkezni, ide kattintson.

A jelentkezési űrlapot értelemszerűen töltse ki és az „Elküld” gomb megnyomásával jutassa el hozzánk. A jelentkezési lap leadását követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot megadott telefonos elérhetőségén és egyeztet a tanfolyam részleteivel kapcsolatban, valamint tájékoztatja a tanfolyami regisztráció módjairól. 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a némely képzésünk pontos kezdési dátuma változhat. A kezdési dátumok kialakításánál igyekszünk a tanfolyamra jelentkezők igényeit is figyelembe venni illetve befolyásolja a jelentkezői létszám is tanfolyam indulását.

 

KÉRDÉSEK

Bővebb info és bejelentkezés a szemináriumra e-mailen info(kukac)narada.hu • vagy a jelentkezési lap kitöltésével.

Amennyiben a szemináriummal kapcsolatban további kérdései vannak, kérjük keresse oktatásszerezésünket a megadott elérhetőségeken. 

 

Oktatásszervezés tájékoztatás:  

Osváth Diána – telefonon: +36 30 6085 867

E-mailen: info(kukac)narada.hu

 

JELENTKEZÉS

Jelentkezési szándék jelzése e-mailen info(kukac)narada.hu vagy a jelentkezési lap kitöltésével

 

NARADA AJÁNDÉKKÁRTYA

Ajándékozza meg szeretteit Narada Ajándék kártyával!

A kártya a Narada Védikus Akadémia bármely képzésén,szemináriumán és jóga óráin beváltható, illetve bekompenzálható.

Az összeget Ön határozza meg.   (Minimum összeg: 5000 Ft)

 

Bővebb információ: info(kukac)narada.hu vagy telefonon: +36 30 608 5867

 

Narada Ajándékkártya