RÓLUNK MONDTÁK

2018-ban végzett hallgatók véleményei:

 

A képzés csodálatos! Tartalmas előadások, fantasztikus jógagyakorlás, kiváló közösség! Tényleg aranyból van az út!

35 éves informatikus (Győr)

 

Erre a tudásra vágytam hosszú évek óta. Az önismeretemhez kapukat nyitott és ösvényt. Az Akadémia a lehető legjobban szervezett képzést nyújtotta elméletben és gyakorlatban, az előadók személyisége baráti és az oktatási napok légköre „felszabadító és gyógyító”.

44 éves színésznő (Budapest)

 

Zseniális képzés. Teljesen átformált!

43 éves ügyvezető (Budapest)

 

Nagyon szerettem a Narada Védikus Akadémiára, hozzátok járni. Lelkileg, szellemileg feltöltött, segített az utamon és tovább inspirált. Hálás vagyok, hogy vannak ilyen emberek. 

29 éves data operation specialist, (Budapest)

 

Kiváló!!! Mindig felkészült oktatók, precízen összeállított tananyag. Oktatók emberileg nagyon tiszták, nem csak oktatják az anyagot, hanem élik is.

43 éves pszichológus (Szolnok)

 

Nagyon kellemes a légkör az oktatók személye és hozzáállása is inspiráló. Rengeteg élménnyel gazdagodtam legyen szó akár előadások hatására megjelenő tudás szikrákról, akár az Akadémián résztvevők között kialakult jó, értékes kapcsolatokról.

23 éves edző (Velence)

 

Nagyon magas színvonalú volt a képzés. Az oktatók, az oktatásszervező, a hangmérnök, az informatikus munkatársak munkája kiváló, magas szintű és nagyon segítőkész volt. Nagyon szépen köszönök mindent és sok sikert, jó munkát kívánok a csapat minden tagjának!

55 éves pénzügyi ügyintéző (Debrecen)

 

Átfogó elméleti tudáson kívül, igen hasznos gyakorlati, mindennapokba beépíthető ismeretet is kaptunk. Az előadók jól felkészültek, kedvesek. Köszönöm, hogy Magyarországon tanulhattam, magyar nyelven  az élet tudományát, a jóga és vedánta útját.

35 éves gyógyszerész (Esztergom)

 

Nagyon hasznos, sokoldalú, színvonalas képzés. Mindenkinek szívből ajánlom. Nagyon jó volt itt lenni. Hálás köszönet érte!

37 éves masszőr jógaoktató (Budapest)

 

Sugárzó, pozitív, empatikus oktatók hatalmas ismeretanyaggal. Jó lenne, ha az egyetemeken is tanítanának ilyet, ha az oktatás része lenne!

36 éves közgazdász  (Szolnok)

 

Rendkívül lebilincselő, óriási tudás, nagyon jól összeszedve, felépítve. Szinte észrevétlenül kúszik be a fejünkbe ez a tudás. Életem részévé vált!

38 éves pszichológus (Kecel)

 

Igen, mindenkinek ajánlom a környezetemben. A mindennapi életem minősége változott meg. Találok válaszokat a környezetemben történő eseményekre az engem érintő kérdésekben. Belül több harmóniát tapasztalok.

58 éves jógaoktató (Pécs)

 

Nagyon hasznosnak érzem a képzést, rengeteg információt kaptunk, magas színvonalú oktatás és oktatók!  Mindenkinek el kellene végeznie!

35 éves menedzser  (Budapest).

 

Mindenképpen ajánlom, már meg is tettem! Óriási élmény volt. megnyugtató érzés, hogy van egy követhető minta az életfeladatunk felvállalásának és beteljesítésének.

41 éves tanár (Bánd)

2017-ben végzett hallgatók véleményei:

 

Régóta kerestem egy ilyen képzést, ahol az önismereten túl olyan tudást szerezhetek, ami a gyakorlati életben a saját magam és mások hasznára is hasznos! Ez a képzés tökéletes erre. Mindenkinek tudom javasolni, aki szeretne közelebb kerülni önmagához és az abszolúthoz.

42 éves biológus (Békéscsaba)

 

Teljes szívvel ajánlom másoknak is. Az előadók csodásak és profik. Száz százalékosan elégedett vagyok.

26 éves programozó (Budakeszi)

 

Nagyon hálás vagyok Nektek! Köszönöm! A képzés (ti együtt) tökéletes térkép az utamhoz, csak rajtam múlik, mennyire tudok „térképet olvasni” és jól tájékozódni, hogy „jó úton haladjak” és célba érjek.

47 éves tanár (Dunakeszi)

 

Hálás vagyok, hogy itt tölthettem ezt az egy évet. Még nagyon sok kérdés van bennem, de idővel minden tisztulni fog. Szeretnék többet foglalkozni a jógával és a meditációval. A mai rohanó világban elengedhetetlen a belső béke megtalálása és a csend megtapasztalása. Szívesen ajánlom a fiataloknak és az idősebb korosztály számára is.

30 éves közgazdász (Budapest)

 

Nagyon szuper képzés, nagyon köszönöm az itt hallottakat. Legjobban a jógafilozófia fogott meg, és tartós hatást gyakorolt a világszemléletemre! Az élet egészét jobban átlátom. Szeretnék ebből még! 

30 éves coach, (Budapest)

 

A képzést fantasztikusnak tartottam! Minden elismerésem és tiszteletem a tiétek. Ez igaz a szervezésre, az előadásokra, előadókra, mindenre… Nagyon sokat kaptam az egy év alatt, amit nehéz lenne itt leírni. Az előadásaitokat napokig tudnám hallgatni, lenyűgözőek vagytok és hitelesek.Nagyon jó hangulatúak a foglalkozások. Színvonalasak az előadások.

52 éves vállalkozó (Csömör)

 

Olyan világot nyitott meg, amelybe belépve úgy érzem, ennél jobb dolog nem is történhetett  velem. Élmény volt az itt töltött idő, mindenkinek hasonló szép évet kívánnék.

62 éves nyugdíjas (Siófok)

 

A személyes életemben fejlődtem, nyugodt és összeszedett lettem. Tudtom fókuszt váltott. Minden előadás hozzátett az életemhez. Hálával gondolok az előadásokra.

39 éves ügyvezető Budapest)

 

Bizonyos dolgokban teljesen megváltozott a hozzáállásom. Nyugodtabb, magabiztosabb lettem. Vállalkozóként sokkal jobb kezelem a stresszt. Elfogadóbb lettem. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki a saját önfejlesztésén szeretne dolgozni.

45 éves dekoratőr (Nagykanizsa)

 

Önismereti, önfejlesztő csodás dolgokat tapasztaltam. Mindenképpen hasznos a világban való tájékozódáshoz, új világ és életszemléletet kaptam. Köszönöm!

23 éves anyuka (Székesfehérvár)

 

Sokféle spirituális irányzattal, képzéssel ismerkedtem meg, mégis mindig maradt valami hiány, ami a Narada képzésen pótlásra került. A számtalan puzzle darabka helyére került, ami boldogság és teljesség élménnyel ajándékozott meg!

47 éves vállalkozó (Veresegyház)

 

Számomra sorsfordító volt! Végre megtaláltam vezérfonalat az életemben amiért szenvedéllyel teszek minden nap. (a tanácsadás, segítői munka elsajátítására) Az önfejlődés útján óriásit léptem előre, a napi gyakorlás rengeteg nehéz helyzeten segített át. Felülről tudok ránézni a problémákra. Be tudom azonosítani az elmehullámzásomat és van eszközöm a lecsillapítására. A középpontban tudok maradni. Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

43 éves stratégiai beszerző (Kecskemét)

 

 

sri yantra

2016-ban végzett hallgatók véleményei:
 

Élmény volt, bölcsességgel, humorral, óriási információ adaggal olyan kategóriában ami nem mindennapos, de rendkívül fontos és hasznosítható, és aki egyetért vele, alkalmazza, azt egy magasabb tudatossági szintre emeli és képes segíteni másoknak.

52 éves vállalkozó (Solymár)

 

Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehettem. Megváltoztatta az életem!

29 éves jogász (Veszprém)

 

Hozzásegített a látásmódom bővítéséhez. Hasznosan alkalmazom a mindennapokban.

37 éves mérnök (Nyíregyháza)

 

Az előadók, tanárok elkötelezettsége példamutató. Az egy év alatt nem csupán tudásban szakmai hozzáállásban változtam, hanem jobb emberré válhattam (egy kicsit) de van erőm és lehetőségem még tovább fejlődni a teljes spektrumban, ami hatalmas lelkesedéssel tölt el! Köszönöm!

55 éves gyógymasszőr (Solymár)

 

Magas színvonalú oktatást kaptam, ami segített az önmegismerés folyamatában és segít a jelen pillanatban is. A tanultakat kamatoztatni tudom a munkám során (jóga oktatás, gyógymasszőr) és csak a legjobbakat tudom közvetíteni  másoknak is az itteni képzésről.

26 éves fotós (Miskolc)

 

Nagyon jól strukturált tanagyag, melyet könnyen gyakorlatban lehet alkalmazni. Jól felkészült oktatók, jó hangulat.

32 éves programozó (Arad)

 

Sri chakra yantra

Köszönöm szépen, ez egy csoda.

31 éves őstermelő (Bazsi)

 

Mindenkinek ajánlanám! Nagyon nagy lehetőség, hogy ezt hallhattam, és részt vehettem a képzésben. Köszönöm, hogy itt lehettem! 

33 éves salesmenedzser (Esztergom)

 

Mérföldkő vagytok az életemben! Kinyílt számomra a világ és megnyílhattam a belső világa önmagam előtt! Köszönöm! Namaste! 

28 éves orvos (Esztergom)

 

Sokat adott a tanfolyam, az előadók. Maximálisan meg vagyok elégedve. Jó szívvel tudom ajánlani mindenki számára.

46 éves tervező-szerkesztő (Békéscsaba)

 

Csodálatos utazást jártam végig az egy év alatt, aminek köszönhetően közelebb kerültem önmagamhoz és olyan információk jutottak el hozzám, melynek segítségével megértettem a személyes felelősségem az életem folyamában. Az oktatók segítőkészsége és páratlan szakmai tudása élvezetessé tette az itt töltött napokat, mindenek előtt kialakult egy olyan szellemi társaság, akik céljuknak és kötelességüknek érzik a kollektív és a személyes emelését. Ajánlom tiszta szívből mindenkinek a tanfolyamot, aki igaz tudás és az őszinte szeretet megtapasztalására vágyik.

22 éves tanuló (Budapest)

 

Életem egyik legjobb döntése volt a képzésen való részvétel. Úgy érzem bárkinek hasznára válna.

34 éves édesanya (Mecsér)

 

Teljesen új út volt ez a tanfolyam az életemben és gyökeresen megváltoztatta a felfogásom, amiért nagyon hálás vagyok. Új értelmet kapott az életem és önismeretre is tökéletes volt az 1 év. Mindent nagyon köszönök, sok sikert kívánok a továbbiakban is!

31 éves irodavezető (Tatabánya)

 

Nagyon boldog vagyok, hogy rátok találtam. Mindig tudtam, hogy a Bhagavad gítával foglalkozni szeretnék, de eddig nem találtam olyan helyet, ahol vallás nélkül lehetett volna. Egész életemben foglalkoztatott, hogy ki vagyok én. Mi az a hely ahol létezünk stb. Itt nagyon sok kérdésemre választ kaptam. Jó olyan emberek között lenni, akik hasonló érdeklődésűek. Köszönöm! 

46 éves tanár (Budapest)

 

 

2015-ben végzett hallgatók véleményei:
 

A tanfolyam nagyon érdekes, átfogó és jól rendszerezett. Kíváncsian várom a következő szintnek szánt Brahmana képzést. 

28 éves szoftverfejlesztő (Budapest)

 

Az Akadémia képzése elméleti és gyakorlati sokrétűségében, átfogó témabemutatásában óriási hiányt pótol. Teljes spektrumát mutatja be egy filozófiai rendszernek. Nagyon hasznos képzés.

36 éves, pedagógus (London)

 

Felébresztettetek engem, nem fogom tudni meghálálni, amíg élek! Hála!

42 éves SAP tanácsadó (Esztergom)

 

Teljes mértékben átalakította és a helyes mederbe terelte az egyéni fejlődésemet. Amit itt kaptam, életem eddigi leghasznosabb tudásává vált, de amit remélni sem mertem, hogy a kimagasló intellektuális tudás okozta extázis kinyitotta a szívemet, és ez megváltoztatta a viselkedésemet, érzésvilágomat, sokkal jobban szeretem, elfogadom az embereket.

47 éves irodavezető (Budapest)

 

Várakozáson felüli volt a tapasztalatom, többet kaptam mint vártam. Szívesen folytatnám még sokáig.

57 éves diplomás ápoló (Budapest)

 

A tanfolyam során olyan kérdésekre kaptam választ, amelyek alapján megértettem az életemben történteket, ezáltal kiegyensúlyozottabb lettem.

30 éves közgazdász (Debrecen)

 

Színvonalas képzés, rendkívül diákorientált, nagyon sok segítséget kaptam az otthoni tanuláshoz is! Tetszett az e-learning, e-teszt, és a könyv is nagyon jó volt.

27 éves jógaoktató (Budapest)

 

Sri yantra

 

Nagyon jól felépített képzés az oktatók mind emberileg, mind szakmailag kiválóak és felkészültek. A képzési napok változatosak és érdekesek voltak. hatalmas tudásanyagot kaptunk, amit remélem hogy be tudok építeni  és a jövőben még jobban elmélyíteni. Köszönöm! 

27 éves tolmács (Budapest)

 

A képzés nagyon sokat segített az önismeretben és igényt támasztott a további fejlődésre.

42 éves orvos (Kaposvár)

 

Nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam erre a képzésre. Rengeteget kaptam önismereti és „szakmai” vonalon egyaránt, ez a 10 hónap érezhető változást hozott az életemben. Köszönöm!

39 éves termékmenedzser (Budapest)

 

Köszönöm, hogy részt vehettem, tanulhattam, részese lehettem nagyszerű előadásaitoknak! Sokat tanultam, másképp rálátni élethelyzetekre, emberi kapcsolatokra, konfliktuskezelésre másokkal – és persze a saját konfliktusaimra is. 

47 éves gyermekgondozó (Genf)

 

Kitűnő tanítói gárda, akik nem csak lelkesek, hanem komoly tudással is rendelkeznek. Köszönet az elmúlt évért!

45 éves rendezvényszervező. (Budapest)

 

Nekem nagyon tetszett a képzés, még jobban megismertem magam. Bátran ajánlom másoknak!

43 éves referens, (Budapest)

 

Minden egyes képzésen eltöltött nap az aktív meditáció jegyében telt el. Életem jelentős változáson ment át, és változik most is. Egy csodálatos harmóniában élek önmagammal és a külvilággal. Köszönöm a Narada Védikus Akadémia oktatóinak!

31 éves középiskolai tanár (Kecskemét)

 

Nagyon szerettem itt lenni, nagyon fog hiányozni a csapat és a tanfolyam. 

29 éves pénzügyes (Budapest)

 

Nagyon hasznos önfejlesztő, átformáló képzés. Feltétlen ajánlom mindenkinek, nagy részét kötelezővé tenném (alap oktatási rendszerben).

39 éves vállalkozó (Budapest)

Om Gayatri

 

Fantasztikus élmény volt számomra részt venni a képzésen, különösen Attila előadásait hallgatni. Mindig lelkesen vártam a szombatokat, melyek minden szempontból feltöltődést jelentettek a számomra. Köszönöm, hogy részt vehettem a képzésen!

35 éves közgazdász. (Budapest)

 

Fantasztikus az iskola, még fantasztikusabbak az oktatók, boldog vagyok és büszke, hogy itt tanulhatok! 20 éve a Sirály című könyvvel kezdődött minden, és tudom, hogy nem véletlen, hogy itt vagyok. Csak pozitív tapasztalataim vannak, ajánlom mindenkinek az iskolát. Várom a folytatást, köszönöm! Namaste!

37 éves ápolónő (Budapest)

 

A képzés rendkívül összetett és komplex tudást, rálátást ad, valamint mély önismeretet. Szívből ajánlom mindenkinek aki gondolkodó ember.

37 éves gyógypedagógus, jógatanár (Veresegyház)

 

Nagyon hasznosnak találtam a képzést, az én életemben biztos, hogy mérföldkő volt, olyan irányba indított el, hogy még évek múlva is érezni fogom a hatását. Létezésem több szintjén is pozitívan hatott rám. Testileg, lelkileg, mentálisan egyaránt. Köszönöm.

39 éves főállású anyuka (Veresegyház)

 

2014-ben végzett hallgatók véleményei:

 

Mindenkinek ajánlom az Akadémiát, aki önmaga megismerését és meghaladását tűzte ki célul. Filozófiai alapok nélkül ezen az út többszörös időt igényel. Köszönet a tudásért és kitartásért, mellyel ezt az Akadémiát működtetik!

40 éves vállalkozó (Budapest)

 

Hasznosnak találtam a gyakorlati útmutatásokat, azonban a filozófiai irányvonal még inkább kinyitotta a „világomat”. Nagyon nagy élmény volt részt venni az előadásokon.

28 éves pszichológus (Nagyvárad)

 

Az Akadémián eltöltött idő, az ott tanultak megerősítettek abban, hogy továbbra is rendületlenül járjam a jóga útját, ami megtisztít, felemel, rendet teremt az életemben és empatikusabbá tesz. Az oktatók és a szervező szakmaisága, embersége példamutató. Testi-lelki-szellemi feltöltődést jelentett minden egyes alkalom. Hálás köszönet érte!

33 éves képzésszervező (Budapest)

 

Feltétlenül ajánlom mindenkinek, aki eljutott a felismerésig, hogy egy rendszerre, átfogó filozófiára van szükség a sok ezoterikus/alternatív/spirituális módszer rendszerezéséhez. Sok esetben ezeknél megvan a szakmaiság, de az alap (filozófia) hiányzik. Ez a képzés hiánypótló és csodás!

52 éves tanácsadó (Leányfalu)

 

Rendkívül jónak, hasznosnak tartom, mindenképpen folytatandó.

61 éves orvos (Salgótarján)

 

Hiánypótló képzésnek tartom, fontos önismereti technikákat, ismereteket ad. Alapműveltséghez elengedhetetlen ismeretek kerültek közlésre. Mindenki annyit visz haza erről az Akadémiáról, amit beletesz.

37 éves informatikus (Tatabánya)

 

Rendkívül emberbarát, toleráns és esszenciális tudást ad, melyre folyamatosan lehet építeni a további folyamatokat. Én bevezetném alaptanfolyamnak az iskolába. Csodálatos ahogy az Emberképet félépítítek és az ember működését tanítjátok!
Drága Judit! Külön köszönjük szépséges meditációidat! Mindenkinek a csodás légkört a tudást!

55 éves terapeuta (Budapest)

 

Jó hangulatú, jól felépített napok voltak a képzés során! Elképesztő önismereti tudás, tapasztalat! Új információk melyek hasznosíthatók a mindennapi életben! Köszönöm!

39 éves vállalkozó (Mogyoród)

 

Ajánlani tudom mindenkinek, aki egy szakmailag felkészült, jól összerakott és szervezett oktatásban szeretne részt venni. Az egész év folyamán olyan ismeretekkel bővült a tudásom, ami sokat segített az önismereti utamon és hosszú távon javítja az életminőségemet. Új értelmet nyert az életem!

22 éves tanuló (Debrecen)

 

Sikeres vizsga után
Végzett évfolyam 2014

 

Eddigi életem legmeghatározóbb tanulmányi élménye volt. Sokkal többet adott, mint amennyit valaha képzelni is tudtam. Nagyon átfogó és mély képet kaptam az önismeretről, így az önismeret fontos helyre került az életemben. Jó szívvel ajánlom a képzésen való részvételt. a legjobb amit kívánhatok bárkinek.

31 éves mérnök (Budapest)

 

Nagyon hasznos volt. Sok minden rendeződött bennem. Az igazán fontos élmény számomra, hogy újra visszataláltam a jógához. Köszönöm.

41 éves régész (Kápolnásnyék)

 

Életem legjobb döntése volt a képzésen való részvétel. Egy olyan világba kaptam bepillantást, és ezt olyan nagyszerűen és sokszínűen és lelkesítően előadva, hogy az eddigi életfelfogásom, és az életemhez, létemhez való viszonyulásom teljesen megváltozott. Sok-sok év kérdésére kaptam választ az elmúlt év folyamán! Kívánom, hogy minél több emberhez eljusson ez a csodás út! Hálás és örök köszönet érte!

32 éves tanár (Budapest)

 

Rengeteg új ismeretet, első sorban önismeretet kaptam. Az előadások logikusak, jól felépítettek, szemléletesek, gyakorlattal kiegészítettek. hasznos volt az ászana gyakorlat, a hangtállal kísért jóga nidra, a pszichológiai és zenei ismeretek tovább színezték az elmondottakat. Attila tudása, előadása, személyisége, lenyűgöző és inspiráló. Jó hogy a helyszínen elérhetők voltak a könyvek. A szervezés, tájékoztatás professzionális volt. Köszönöm!

38 éves tagsági kapcsolattartó és rendezvényszervező (Budapest)

 

Nagyon megszervezett, minden pillanat hasznosan telt. Úgy érzem, hogy számomra meghozta a fejlődést és a továbblépésre, változásra, változtatásra való inspirációt. Magas szintű oktatás, képzés.

44 éves személyes ügyfélszolgálati csoportvezető (Budapest)

 

Tudatosan pont ezt kerestem, örülök, hogy létrehoztátok ezt az Akadémiát!

48 éves (Komárom)

 

Nekem ez a képzés nagyon sokat adott lelkileg. Válaszokat kerestem, és úgy érzem ezeket a válaszokat itt meg is kaptam. Remélem lesz még képzés a Naradánál, mert építi a személyiségemet.

25 éves egyetemi hallgató (Budapest)

 

Abszolút pozitív a véleményem, amit köszönök! Annak ellenére, hogy én külföldön élek semmi akadály nem volt a tanulásnak, a segítőkészség maximális volt! Köszönöm!

 

Nagyon rendezetten összerakott filozófia és rá épülő gyakorlat, szerintem a legjobb képzés jóga területén (átfogó, megalapozó, motiváló a tovább haladáshoz)

38 éves műszaki területen dolgozó (Pécs)

 

Többet kaptam, mint amire számítottam, sok jó és érdekes embert ismertem meg, érdemes volt belevágni, köszönöm!

40 éves betanított munkás (Pécs)

 

Életem legszebb időszakát köszönhetem nektek! Nagyon hálás vagyok érte!

34 éves fodrász (Balatonalmádi)

 

Nagyon hálás vagyok. csodálatos évet töltöttem a Narada Védikus Akadémián. folyamatosan inspirálva, lelkesítve voltam. Sok éves tanulmányaim „puzzle” darabjai álltak össze bennem. Gandhi számomra nagyon fontos útmutatása vált gyakorlattá számomra: „ Te légy a változás, amit látni szeretnél a világban”. Hála, Hála.

38 éves operatőr, jóga oktató (Budapest)

 

Óriási élmény volt, sok dolog a helyére került bennem. Szerintem általában minden embernek hasznos volna ez a tanfolyam az életben való eligazodáshoz.

44 éves vállalkozó

 

Professzionális képzés, a tananyagok igényesen kidolgozottak, a régi és új kiváló ötvözete.

51 éves gazdasági vezető (Budapest)

 

Nagyon színvonalas, felkészült tanárok. Szívből ajánlom mindenkinek!

43 éves ügyvezető igazgató (Szolnok)

 

Ganesha yantra

 

2013-ban végzett hallgatók véleményei:

 

Nagyon jó társaság jött össze, az előadások folyamatosak, logikusan egymást követők voltak.

59 éves műszerész (Göd)

 

Számomra olyan volt idejönni, mintha egy másik családomhoz jönnék. Mindig melegség töltötte lelkemet hallgatva Attila előadásait. Kérdéseimre folyamatosan megkaptam a válaszokat, ahogyan előre haladtunk a tananyagban. Persze kérdéseim továbbra is vannak és lesznek, viszont teljes nyugodtsággal veszem kezembe az életemet és a felmerülő problémákat igyekszem megoldani a megfelelő eszközökkel.

26 éves (Budapest)

 

Szakmai felkészültség (pipa) Filozófiai előadás (pipa) Szeretet (pipa) Őszinte kapcsolatok (pipa)

29 éves személyi asszisztens (Budapest)

 

Nagy és fontos gondolatokat indított el bennem a Végső igazság kereséséhez. Nagyon kellemes volt a közeg az oktatók viszonyulása. Önismereti szempontból sokat köszönhetek Nektek!

25 éves (Tata)

 

Nagyon jó volt, már a segítő munkámban észrevettem a pozitív változást, illetve a „segített” is visszajelezte megelégedettségét. Környezetem szintén pozitívan jelezett vissza reagálásaimra.

60 éves nyugdíjas (Székesfehérvár)

 

Mindenképpen ajánlom, komoly lehetőség az egyéni fejlődéshez. amikor az egyén halad ezen az úton, az nem csak számára, hanem a környezete számára is pozitív. Köszönöm.

37 éves kiadványszerkesztő, operatőr, újságíró (Jánoshalma)

 

Abszolút ajánlanám, segít az önismeretben, a világ működésének megismerésében.

31 éves asszisztens (Baja)

 

Szuper volt és nagyon tanulságos!

33 éves rendezvényszervező (Csömör)

 

A jóga és így az akadémia segített az élet jobb megértésében, az valóban egy átfogó rendszer, megváltoztatta, vagy inkább helyre tette a gondolkodásom, az itt tanultakat az élet minden pillanatában tudom alkalmazni és átlátni csapdáinkat – és így a hozzám fordulók is. Szeretettel ajánlom másoknak is.

47 éves varrónő (Galánta, Szlovákia)

 

Azt gondolom, ezt minden embernek el kellene végeznie. Természetesen erőltetni nem lehet, de aki pici érdeklődést is mutat, a lehető legnagyobb szeretettel ajánlom nekik az iskolát, benneteket. A „jól éléshez” alapvető segítséget nyújt, segít eligazodni a mindennapi életben, a dolgok helyes preferálásához. Örülök és hálás vagyok, hogy hozzátok sodort az élet (barátok). 

33 éves könyvelő (Budapest)

 

Magas szintű oktatás, érthető! Teljesen megváltoztatta az életem, köszönet!

41 éves dietetikus (Budapest)

 

Boldog vagyok, hogy részt vehettem a képzésen. Éreztem, hogy sokat fogok kapni, de még annál is többet kaptam. Várom a folytatást! Addig is ismétlek! Ismerőseimnek ajánlom folyamatosan és úgy tűnik ragályos! A tudás, amit kapunk óriási érték. Tömény, jól összefoglalt átfogó tudás, ami minden területet érint.

32 éves marketingasszisztens, masszőr, hangmasszőr (Dunaharaszti)

 

Nagyon kellemes élményekben volt részem, mind az előadók, mind a csapattársaim részéről. Segített önmagam jobb megismerésében és az év során szinte minden kérdésemre sikerült megkapnom a választ. Megváltozott a hozzáállásom a dolgokhoz, emberekhez a világhoz. Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt az átfogó rendszert.

40 éve üzletkötő, tanácsadó (Pered, Szlovákia)

 

Nagyszerű képzés, részletes előadás, oktatók felkészültsége nagyon jó!!!

55 éves csecsemőgondozó (Ráckeve)

 

Nagyon érdekes és kellemes volt minden előadás sok hasznos dolgot tanultam, és még fogok is a továbbiakban. 

50 éves életmód tanácsadó (Sala, Szlovákia)