Jógapszichológia és védikus életmód mentor képzés | Életmódváltás, életmódfejlesztés

Te is lehetsz védikus életmód mentor!

 • Az élet célja a boldogság, s a boldogságot a tudatunk határozza meg, nem pedig a külső körülmények. (Bakos Attila)
 •  Mi mindannyian szeretnénk jól érezni magunkat a mindennapokban, az életünkben. Szeretnénk egészségesek,  egészségesebbek lenni, formálni az életcélunkat a saját életutunk (szvadhamánk) mentén, s rátalálni a saját boldogságunk alakításának egyéni útjára.  A Jógapszichológia és Védikus Életmód Mentor Képzésünkön egy komplex évet foglalkozhatunk együtt ezzel, ahol megosztjuk mindazt, amit összegyűjtöttünk filozófiában, tapasztalatban.
 • Ezen a képzésen szeptembertől májusig jógapszichológiát, jógát, ájurvédát, védikus filozófiát, relaxációs- és meditációs technikákat, táplálkozás-tudományt, tantra filozófiát, életmódfejlesztést, védikus mentoringet, életmód tanácsadást és coachingot tanulhatsz nálunk nappali- és online tagozaton. 
 • Minden oktatási napon lesz filozófia és gyakorlat is. 
 • Ősszel indul a következő évfolyam.
 • A képzés filozófiai-, gyakorlat-elméleti- és gyakorlati jóga óráinak struktúráját évről évre folyamatosan fejlesztjük, hogy még közelebb tudjuk vinni a keleti vertikális gondolkodás életminőség fejlesztő vonalát a mi problémamegoldó strukturális világunkhoz.

 

NÉZD MEG 1 PERCES VIDEÓNKAT A KÉPZÉSRŐL!

Jógapszichológia és védikus életmód mentor képzés |  Életmódváltás, életmódfejlesztés


GYORSLINKEK:


  • Ősszel indul a 12. évfolyamunk! Amennyiben velünk tartasz, haladhatunk együtt az életmódfejlesztés (yoga-marga), az önismeret (arjavam), és a tudatosság (vigjana) útján;
  • Ha itt vagy ezen az oldalon, minden bizonnyal eredeti módon gondolkodsz, és a filozófia is érdekel.  Ezen a képzésen olyan gyakorlati tudást (pratyaksa-vidya)  kaphatsz, amit egyből be is építhetsz (sadhana) a mindennapjaidba;
  • s ha szívesen tanulnál Bakos AttilátólBakos Judit Esztertől és a Narada Védikus Akadémia képzett tanáraitól, a több mint ötezer éves keleti tanok, a Jóga,-  a Védánta- és a Tantra tudását a 21. századi eszközökkel összehangolva életminőséged, életmódod fejlesztésére fordíthatod. 
  • Vagyis, ha olyan gyakorlati tudást szeretnél, amit valóban sokféleképpen használhatsz,   NEKED VALÓ ez a képzés, s ​TE IS LEHETSZ VÉDIKUS ÉLETMÓD MENTOR!

    

   

     A képzés tagozatai

  • 1 tanév  >  szeptembertől - májusig 
  • nappali vagy levelező (online) tagozaton
   • nappali tagozat  > személyes részvétel: kéthetente egy hétvégi nap, szombaton vagy vasárnap, Budapesten
   • online tagozat  > online kapcsolódás:  élő online közvetítés + visszanézhető oktatási napok, előadás hanganyagok, e-learning tanulás, bárhol élsz a világon + ÚJ!!  személyes részvételi lehetőség az oktatási napokon.


  Bakos Attila író, filozófus - Narada Akadémia

  Érdekel a képzés     Regisztrálok a képzésre

   

  Sri Aurobindo szerint: 

  „A jóga nem más, mint gyakorlati pszichológia ... a jóga egész metódusa pszichológiai; úgy is fogalmazhatnánk, hogy a jóga a tökéletes pszichológiai ismeret teljes gyakorlata.”

  A jóga-,  a jógapszichológia és védikus lélektan bizalmas tanítása szerint a szubjektív evolúció (reinkarnáció) az anyagi természettel, az elmét megelőző létállapottal kezdődik. A növények és az állatok fokról fokra haladnak az összetettebb, fejlettebb elme kialakulása felé.

  Bár a fejlett elme (gondolkodás és érzés) e bolygón kizárólag az ember sajátja, mégis úgy tűnik, túl nagy árat fizetettünk ezért.

  Amíg a növények és az állatok öntudatlanul ugyan, de az abszolút létbe, a Brahmanba kapaszkodva élnek, addig a megkülönböztető elme birtokosa, az ember kizuhant az isteniből, a természetesből, a harmóniából.

  Testi-lelki diszharmóniák, anyagi és pénzügyi bajok sokasága gyötri.

  Azonban ez csupán ideiglenes szenvedés, csak látszólagos veszteség. Mert az emberi lényre vár az a tudati bravúr, hogy életmódot váltson, meghaladja az elmét, hogy a tudatfölötti síkra érve visszatérjen az Abszolútba; a tudatosság magasabb fokán ismét egyesüljön azzal.

  Az ember a tudatsíkok, a pszichikus létezések, az átmenetek vándora. Utazása addig tart, míg sikerrel meghaladja az anyagi test-elmét és a tiszta meditáció csöndes, végtelen harmóniáját elérve a tudat fölöttibe, a gondok, vágyak, irtózatok, és hiú remények világa fölé nem emelkedik.

  Ennek elméleti és gyakorlati, alább felsorolt eszközeit adja át, megvalósítható, befogadható modulok szerint védikus képzésünk,  a Jógapszichológia és védikus életmód mentor képzés képzés a Narada Védikus Akadémián.

  Felnőttképzési intézményként nyilvántartási számunk:  B/2020/001860 |  Danvantara Kft.
  TEÁOR besorolás:
   Kulturális képzés
  A jógaoktatás TEÁOR besorolása:  Fizikai közérzet javító szolgáltatás

     KIADTUK AZ ELSŐ SZANSZKRIT-MAGYAR ÉRTELMEZŐ SZÓTÁRAT

  A  Narada Védikus Akadémia a Danvantara Kiadó és a Brahmana Misszó összevont csapatával kiadtuk az első Szanszkrit-Magyar Értelmező Szótárat közel 1300 oldalon nyomtatott- és e-bookformában, ami az országban de lehet, hogy tágabb értelemben is egyedülálló gyűjtemény, és támasz lehet mindannyiunknak, akik a jóga tudomány, a védánta, a számkhya és minden gjánikus tudás rajongója.  Kiadónknál, a Danvantara Kiadónál ide kattintva tudsz belenézni, vagy klikk a képre alább!

   


  A képzés célja

  hogy jobban érezzük magunkat a mindennapokban, egészségesebbek legyünk, formáljuk az életcélunkat a saját életutunk (svadhamánk) mentén, s rátaláljunk a saját boldogságunk alakításának egyéni útjára.

  Emellett, olyan, a jóga- és védikus filozófia elméletében és gyakorlatában jártas mentorok, tanácsadók képzése,

  • akik képesek a jóga komplex nézőpontjából kiindulva a hozzájuk fordulók számára életvezetési, életviteli kérdésekben, valamint életmódfejlesztésben tanácsot adni. 
  • jóga, jógapszichológia, vedánta- és tantra átfogó módszertana alapján képesek felismerni a különféle érzelmi eredetű problémákat, és az emberi kapcsolatok konfliktusai mögött meghúzódó tudati folyamatokat.
  • Ismerik az egészséges életmód jógikus módszereit, elsajátították a modern life coaching technikáit, holisztikus mentori szemléletmóddal rendelkeznek.  Olvass tovább »»»

   

   

  Regisztrálok a képzésre


  Oktatási napok, technikai adatok

  A 2023/24 tanév képzési napjai:  

  • 2023-ban: szept. 10., szept. 23., okt. 8., okt. 21., nov. 5., nov. 18., dec. 2., dec. 16.
  • 2024-ben: jan. 14., jan. 27., feb. 11., feb. 24., márc. 9., márc. 24., ápr. 6., ápr. 20.
  • Záróvizsga: 2024. május 11.

   

  A 2024/25 tanév képzési napjai:  

  • 2024-ban: szept. 8., szept. 22., okt. 6., okt. 19., nov. 3., nov. 16., nov. 30. dec. 14., 
  • 2025-ben: jan. 25., feb. 15., márc. 8., márc. 23., ápr. 5., ápr. 27., máj. 10., máj. 25.
  • Záróvizsga: 2025. május 31.

  Az időpont változtatás jogát fenntarjuk!

  Helyszín:  Lurdy Konferencia és Rendezvény Központ, 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.


  Képzés módszertan:

  • Nappali tagozat: blended learning*, vagyis személyes  jelenléten alapuló oktatás, gyakorlat, konzultáció valamint a távoktatás elektronikus tanulási környezetének kombinációja.  + Tankönyv. Kéthetente egy hétvégi oktatási nap, szombaton vagy vasárnap, Budapesten.
  • Online tagozat külföldön élő, vagy hétvégén is elfoglalt hallgatóknak: E-learning >> élő online közvetítés + videón visszanézhető oktatási napok  + konzultációs lehetőség e-mailben, tankönyv+ ÚJ!!  Személyes részvételi lehetőség, az oktatási napokon.


  * -  A Blended learning egy újabb oktatási forma, amelyben az internet és a digitális média nyújtotta lehetőségeket és a hagyományos tantermi oktatás módszereit együttesen használják. Ebben a modellben fontos szerepet kap a személyes kontaktus, az órák megadott helyén és idején való személyes részvétel, míg az online tér tanulástámogató felületein keresztül a hallgatók szintén kapcsolatba léphetnek a tanárokkal.

   

  Blended learning

     Képzés időtartam:

  • 210 tanóra – két félév – havonta két hétvégi nap (szombat vagy vasárnap)  09 - 17h
  • Kontakt órák száma: 150 tanóra
  • Otthoni felkészülés, e-learning: 45 tanóra
  • Gyakorlás e-learning felületen: 15 tanóra

  > SOK SZERETETTEL VÁRUNK!  - A Narada Védikus Akadémia tanárai:

   


  Modulok

  1. MODUL: Védikus bölcseletelmélet, védikus filozófiai alapok
  2. MODUL: A jóga- és védikus lélektan az elme és tudat működése
  3. MODUL: Csakrapszichológia -  jógaélettan
  4. MODUL: Asztropszichológia - a jellem és sorsformálás védikus alapjai
  5. MODUL: Férfi és nő útja a jógában
  6. MODUL: A lelki szellemi ember viszonya a karrierhez és a pénzhez
  7. MODUL: Coaching, tanácsadás, mentoring - a megoldás-orientált segítői kapcsolat
  8. MODUL: Holisztikus egészség kialakítása, megőrzése és fejlesztése -  táplálkozástan és ayurvéda alapok
  9. MODUL: A test és a tudat egészségének jógikus alapjai 
  10. MODUL: Testi-lelki egyensúly kialakítása és megőrzése ötezer éves jóga- és védikus tudás eszköztára alkalmazásával
  11. MODUL: Meditáció, meditációs technikák – filozófia és gyakorlat

  A modulok bővebb leírását itt találod. »»»


  Regisztrálok a képzésre

  Milyen végzettséget ad ez a képzés?

  • A képzésen résztvevők időközi modulzáró vizsgát és a képzés végén záróvizsgát tesznek, mellyel ismeretüket elmélyítik és bizonyítják, hogy sikeresen elsajátították és hatékonyan képesek alkalmazni az elméletben és gyakorlatban is elhangzottakat.
  • Az Akadémián sikeres vizsgát tett hallgató magyar és angol nyelvű certifikációt kap, amelyet a következők szerint alkalmazhat: „Jógapszichológia és védikus életmód mentor  Olvass tovább »»»

  Mennyibe kerül ez a képzés? 

  • Az egyéves képzés díja:  280.000Ft
  • Regisztrációs díj: 50.000Ft  (Nem része a képzés díjának)
  • Opcionális! Online extra díj  csak ONLINE TAGOZATOS HALLGATÓKNAK(Vagy ha évközben bármikor átjelentkezel online tagozatra. Szintén nem része a képzés díjának): 50.000Ft 

  Befizetési terminek | MIKOR kell fizetni a díjat?

  • Regisztrációs díj: 50.000Ft • a jelentkezés a regisztrációs díj befizetésével válik érvényessé.  MIELŐTT BEFIZETED A REGISZTRÁCIÓS DÍJAT, itt jelentkezz be: KLIKK IDE!

  • Online extra díj:  50.000Ft Csak és kizárólag Online tagozatos hallgatóknak!! A regisztrációs díjjal együtt bejelentkezéskor utald.  (Ha évközben bármikor átjelenkezel online tagozatra, akkor ez a díj (50.000 Ft) az átjelentkkezéskor esedékes.) 

  • I. rész képzés díj: 140.000Ft • az I. félév első tanítási napon esedékes 

  • II. rész képzés díj: 140.000.- Ft • a II. félév első tanítási napon esedékes


  EARLY BIRD kedvezmény  >>  Tavalyi áron végezheted a képzést!

  Ha 2024. július 30-ig befizeted a képzés teljes árát, 10% kedvezményt kapsz a teljes árból + egy meditációs zene letöltést is ajándékozunk neked bónuszként.

  • On-line tagozaton összesen: 380.000 Ft helyett  342.000 Ft
  • Nappali tagozatosan összesen: 330.000 Ft helyett 297.000 Ft

  Mit tartalmaz az ár?

  • Az elméleti és gyakorlati oktatás költségét
  • Az e-learning rendszerhez való hozzáférést biztosító tanulói azonosítót és jelszót
  • A tanykönyvét és egyéb segédanyagokat
  • A modulzárótesztek értékelésének és javításának költségét
  • A  magyar és angol nyelvű certifikációt

  Képzésünkről mondták | Hallgatói vélemények

  • Online hallgató voltam. nagyszerű ötlet volt, hogy így is elérhető az Akadémia képzése. Jól összeszedett tananyag az alapoktól a mélyebb megértésig. Kiváló előadók, inspiráló előadások! 37 éves fogorvos, feltaláló
  • Nagy szeretettel és elfogadással fogadtak, úgy is, hogy később indultam neki a képzésnek. Nagyon tetszik, hogy a vezetők, Attila és Eszter ennyire közvetlenek voltak velem. Mindenképpen ajánlanám a képzést, a jógatáborral együtt. 23 éves bérszámfejtő
  • Megváltoztatta az életfelfogásomat, sokkal egészségesebbnek érzem magam, a munkám és a családomban is harmonikusabb a viszonyom a körülöttem lévő emberekkel. 44 éves óvodapedagógus
  • Nagyon elégedett vagyok, azt kaptam, amire vágytam, de eddig még nem találtam. Itt úgy érzem, amit legbelül mindig kerestem, azt itt megtaláltam. 53 éves tanár
  • Nagyon izgalmas volt a képzés, rengeteget tanultam, az életfelfogásom változott, kiegyensúlyozottabban kezelem a helyzeteket és örömtelibbek a napjaim. Óriási lelkesedéssel tölt el ez a világ 31 éves projektmenedzser
  • A legjobb időben talált rám ez a képzés, mintha hazaérkeztem volna! 29 éves jogász
  • Kiváló tananyag, személyiség fejlesztő képzés, empatikus, tapasztalt oktatókkal. Elhoztátok India tudását Magyarországra, ez hihetetlen! 40 éves kereskedelmi középvezető
  • A legtisztább önismereti módszer, amivel eddig találkoztam! 61 éves stratégiai beszerző
  • Összeszedett professzionális anyag és oktatók. Nagy lépés az önmegismerés útján és éles váltás ahhoz, hogy a megfelelő mederbe tereljük az életünket. 31 éves koordinátor
  • Nagyon örülök, hogy jelentkeztem, átfogó széleskörű képzést kaptam. Imádtam mind a jógaórákat, a jóga nidrát, az elméleti órákat. Lelki fejlődést tapasztaltam a képzés alatt. Szoros barátságra is szert tettem itt, mintha mindig is ismertük volna egymást. 50 éves porcelánfestő, jógaoktató
  • Családias, kellemes légkör, színvonalas, felkészült oktatók, szeretetteljes, segítőkész emberek. 28 éves orvos

   

  További hallgatói vélemények: »»» KLIKK IDE! »»»

  Regisztrálok a képzésre

  Szakképzett oktatói csapat, support és minőségbiztosítás

   

  A képzés sikere a magas szintű szakmai felkészültséggel rendelkező oktatóinknak köszönhető, akik több éves szakmai és jóga-életmód tapasztalattal rendelkeznek.

   

  A Narada Védikus Akadémia oktatói:   »»»   KLIKK IDE!   »»»

   

  BIZTOSÍTSD HELYED A KÉPZÉSEN!

  Regisztrálok a képzésre

  Regisztrációt követően kollégánk felveszi Veled a kapcsolatot.


  Regisztrációs tudnivalók

  Regisztrációd a regisztrációs díj befizetésével válik aktívvá.  A fennmaradó féléves tanfolyam díj kiegyenlítése a tanfolyam első napján esedékes.

   

  Regisztrációs díj befizetésének módjai:

  • I. Banki utalás: Ha utalni szeretnéd a regisztrációs díjat, a regisztrációs e-mail  végén megtalálod a bankadatokat.   A közleményben szerepeljen:  a tanfolyamon résztvevő neve + "reg. díj"
  • II. Készpénz: A regisztrációs díj készpénzes befizetése bármely rendezvényünk előtt lehetséges (ld. előadások, órarend).

   

  Tandíj befizetésének módja: A tanfolyam első és második félévének tandíja a félévek első képzési napján esedékes.

   

  Kérdések

  Amennyiben a képzéssel kapcsolatban további kérdésed van, kérjük lépj kapcsolatba oktatás vezetőnkkel a +36 30/608-5867 telefon számon vagy az info(kukac)narada.hu e-mail címen.