Férfi és nő útja a jógában szeminárium

Spirituális útmutató a férfi- és női életvezetéshez. Kreatív kapcsolatfejlesztés és érzelmi stressz oldás az ősi jóga és tantra eszközeivel.

Valamennyien hiszünk abban, hogy életünkben kevesebb konfliktusra, félelemre, stresszre és depresszióra volna szükség. Szívünk mélyén erre vágyunk. De azon a fizikai és tudati szinten, ahol általában működünk, nem a békét választjuk a konfliktussal szemben, nem a boldogságot a félelemmel szemben, mert azt hisszük, hogy ez súlyos áldozatokkal járna.


Bakos Attila & Bakos Judit Eszter

 

  • Férfi és nő szerelme, együttélése elvileg ígéretes harmóniát jelenthetne. Ám egyrészről a férfi (purusa) és a nő (prakriti) egymás kiegészítő fele, másrészről viszont éppen egymás ellentéte, az a két ellentétes pólus, amin az anyagi teremtés (visarga) egésze alapul. Mivel egymás ellentétei, természetes vonzalom (káma) van közöttük. Minél távolabb vannak egymástól, annál mélyebb ez a vonzalom (rati); minél inkább különböznek egymástól, annál vonzóbbnak és szebbnek találják egymást. 
  • A szeretethez föl kell ismernünk azt, ami közös bennünk, ez pedig a szellemi-lélek az eredeti önvaló vagy létlényeg minden megnyilvánult nőben és férfiban. A bennünk lévő lélek (átman) harmóniája egyesíthet a másik szeretetével. 
  • Minden érzelem önzés, amely pusztán a testre koncentrál, hiszen csak meghittséggel álcázott kielégülés vágy. Kifelejti vagy tudatosan megtagadja azt, aki valóságosan és visszavonhatatlanul összeköt bennünket, a szellemi-lelket.
  • Ez a Párkapcsolati-jóga kurzus éppen abban segít, hogy az ember, ez a csodálatos, összetett lényt, minden síkon párt alkosson; a test, az érzés és legmagasabb szintű transzcendencia, a szellemi lélek szintjén egyaránt. Jóga összekapcsolódást jelent, esélyt azoknak, akik még közelebb szeretnének kerülni egymáshoz, harmonikus egészet alkotni. 


Gyakorlat: meditációk, mantrák, ászanák: Fizikai és mentális egyensúly fejlesztése és érzelmi stresszoldás ászanák (egyszerű, de annál hatékonyabb jóga testhelyzetek) bemutatásával és közös gyakorlás


Miről lesz szó?

• A férfi és a női harmónia elérése és megvalósítása a jógában
• A férfi és női létforma, mint esély a megvilágosodásra (moksa)
• Mentális és érzelmi energiák tisztítása
• Kapcsolati stressz oldó technikák
• Vezetett meditációk, önismereti meditációk -  hangtálakkal • gyógyító mantrák


Foglald le a helyed!  KLIKK IDE!     |  vagy regisztrálj emailen:  [email protected]


A Narada Védikus Akadémia lehetőséget biztosít a Jógapszichológia és védikus életmód mentor képzés moduljain való témakörönkénti, szemináriumi részvételre is. A szemináriumok nem certifikációs programok, a Narada Védikus Akadémia az adott szeminárium moduljain való részvételről - igény szerint - magyar nyelvű igazolást ad. A szemináriumokat azoknak ajánljuk, akik önismeretüket, tudásukat és jógikus készségeiket szeretnék fejleszteni.


 

Szeminárium időpontja: 

  • 2024. január 14. vasárnap 09:00 - 17:00
  • 2024. január 27. szombat  12:45 - 15:30

 

HELYSZÍN:

Jelentkezéskor pontosítjuk

 

DÍJ ÉS TERMINEK

A szeminárium díja és befizetési terminek: 20.000.- Ft  

A tanfolyam díjának rendezése a képzés első napján lehetséges.

 

 

Sri yantra


Foglald le a helyed!  KLIKK IDE!     |  vagy regisztrálj emailen:  [email protected]


Oktatásszervezés tájékoztatás:  

Osváth Diána – telefonon: +36 30 6085 867

E-mailen: info(kukac)narada.hu

 


NARADA AJÁNDÉKKÁRTYA

Ajándékozza meg szeretteit Narada Ajándék kártyával!

A kártya a Narada Védikus Akadémia bármely képzésén,szemináriumán és jóga óráin beváltható, illetve bekompenzálható.

Az összeget Ön határozza meg.   (Minimum összeg: 5000 Ft)

 

Bővebb információ: info(kukac)narada.hu vagy telefonon: +36 30 6085 867

 

Narada Ajándékkártya