Milyen végzettséget ad a Jógapszichológia és védikus életmód képzés tanfolyama?

A képzésen résztvevők időközi modulzáró vizsgát és a képzés végén záróvizsgát tesznek, mellyel ismeretüket elmélyítik és bizonyítják, hogy sikeresen elsajátították és hatékonyan képesek alkalmazni az elméletben és gyakorlatban is elhangzottakat. Az Akadémián sikeres vizsgát tett hallgató magyar és angol nyelvű certifikációt kap, amelyet a következők szerint alkalmazhat: „Jógapszichológia és védikus életmód mentor

  • A Jógapszichológia és védikus életmód mentor  TEÁOR besorolása: 9609 -  M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás 
  • A Jógapszichológia és védikus életmód mentor  ÖVTJ besorolása: 9609 -  M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás (ezen belül ÖVTJ: 960901)
  • A Jógapszichológia és védikus életmód mentor képzés a Narada Védikus Akadémia saját önálló képzése.  Nem  tartozik  Yoga Alliance minősítés alá (other than Yoga Alliance Registry).

 

Milyen előnyökkel jár a Jógapszichológia és védikus életmód képzés tanfolyama elvégzése a Narada Védikus Akadémián?

 

Az oktatás olyan ismerettel gazdagítja a résztvevőt, melyre támaszkodva elérheti a belső harmóniát, megteremti az egyensúlyt önmagában és környezetében, tanácsaival segíteni tud a hozzá fordulóknak.

Életminőség-javító gyakorlati és elméleti ismerettel gazdagodik.

Képes lesz a társadalmi, családi kapcsolatoktól elidegenült egyént hozzásegíteni a szereteten alapuló kapcsolatok felismeréséhez, kialakításához és kibontakoztatásához.

Érti az emberi nehézségek okait, rávilágít a lehetséges megoldásokra.

Magas szintű gyakorlati tudást és szakmai eszköztárat ad mely felkészíti személyes mentori tevékenység vállalására. 

Regisztrálok a képzésre

A Jógapszichológia és védikus életmód mentor képzés sikeres elvégzése esetén a hallgató jogosultá válik a 2 éves Brahamana képzés és a szabadon választható jógaoktató tanfolyam elvégzésére.

 

2013
Jógapszichoterápia és életmódtanácsadó akkreditált képzés záró ünnepség 2013 június
2014
Jógapszichoterápia és életmódtanácsadó akkreditált képzés záró ünnepség 2014 június
Diplomaosztó 2015
Diplomaosztó 2015
JPÉT végzősök 2015