Ballai Éva

 

gyógytornász-manuálterapeuta

jógaoktató

 

Balla Éva jógaoktatóBudapesten születtem, és mondhatnám átúsztam (az általános iskola nyolc osztályát mindenképpen) a gyermekkoromat. Mindig is “gyógyító” szerettem volna lenni (gyermekként  először az állatorvosi, majd az orvosi pálya foglalkoztatott), végül édesanyám remek ötletétől vezérelve gyógytornász lettem.

 

2000-ben végeztem gyógytornászként a SOTE EFK Gyógytornász szakán. Gyógytornászként ortopédia-traumatológia területen dolgoztam kórházban, majd 14 évet  egy kolléganőkkel közösen létrehozott magánpraxisban Pesten, 2017 óta pedig Budán a Dinamed/Profizio egészség központban gerincbetegségeket, sportsérüléseket, ortopédiai, traumatológiai betegségeket gyógyítok.  https://www.dinamed.hu/profizio

Nyolc éve tartok Gerincprevenciós és Stretching tanfolyamokat (IWI), 2010 óta tartok továbbképzéseket, és 2016-ban indítottuk el egy kolléganővel a gyógytornászoknak szóló “Mozgásszervi Jógaterápia Tanfolyam”-ot.

15 éve gyakorlom a jógát. Ezalatt az idő alatt 2 jógaoktatói kurzust is elvégeztem. 

Önismereti útként, életformaként, egészségmegőrzés szempontjából és mozgásformaként is nagyszerű rendszernek gondolom a jógát.

 

Képzettségeim:

SOTE EF gyógytornász-fizioterapeuta

SOTE ÁOK Manuálterapeuta

Bindusar Yoga oktató

SukhaShanti Yoga oktató

SOTE-ÁOK A jóga morfofunkcionális alapja