Narada relax jóga nidra hatásai

Danvantara RELAX HANG meditáció és jóga nidra

• Relaxáció, nyugalom a testnek és elmének
• Megérdemelt mély ellazulás az egésznapos pörgés után
• Stressz oldás, és elengedés
Fizikai és mentális relaxáció
Intuíció- és koncentráció fejlesztés mélyrelaxációban
• Plusz inspiráció, kreativitás legbensőbb vágyaidhoz
• Meditációs zene és relaxációs koncert hagtálakkal és gonggal
• Életfilozófia a tiszta tudatosság fenntartásáért
• A hangtálak csodás rezgése és a jóga nidra (mélyrelaxáció) 5000 éves módszere  visszaállítja a test és a szellem őseredeti Harmóniáját, valamint elősegíti a teljes fizikai, mentális és  érzelmi relaxációt.
• 90 perces órák hangtálakkal és gonggal – fizikai, szellemi és emócionális egészségünkért a KRISTÁLYSÓ BARLANGBAN

 

 

Narada RELAX® HANGmeditáció & jóga nidráról kicsit tudományosan…

A jóga nidra tudománya az ősi tantrából származik, szó szerinti fordítása tudatos alvás, mély relaxáció. 

Szvámi Szatyananda szerint a jóga nidra egy olyan jól felépített módszer, amely a teljes fizikai, mentális és érzelmi ellazulást segíti elő.

E technika által olyan állapotot érünk el, melyben ugyan éberek vagyunk ám a testünk és az elménk csendesen pihen. A jóga nidra rendszeres gyakorlásával nő a fizikai és szellemi teljesítőképességünk, valamint javul a koncentrációnk és a memóriánk.

 

Az emberek jelentős része egyáltalán nem tud relaxálni Gondolataik szüntelenül pörögnek, nem tudja szabályozni az elméjét, izmaik feszesek, kötöttek. Pedig a relaxáció nagymértékben fokozza stressz tűrő képességünket. És a relaxáció tanulható!

A relaxáció nem kizárólag testi síkú izomlazítást jelent, hanem teljes idegi és mentális ellazítást is.

 

Keleti mesterek tanítása szerint a haragtól úgy szabadulhatunk meg, ha megtanulunk megbocsátani, a lustaság ellenszere a koránkelés, a félelem ellenszere a bátorság, a stresszes feszült életmódot pedig a relaxáció ellensúlyozza.

 

Foglalkozásainkon a mély relaxációt hangtálakkal segítjük. A Peter HESS Institute által készíttetett és bemért hangtálak intenzíven hatnak fizikai, finom fizikai és mentális síkon egyaránt. Egy-egy hangtál 7-12 fém ötvözetéből készül, melyek ötvözete hatással van a rezgés minőségére és a hangzásra – tehát e hangszerek nem csak hangokat, hanem jótékony, harmonizáló rezgéseket is közvetítenek. A hangtálak kozmikus-szférikus hangzása legbelső énünket, a lelkünket szólítja meg.

 

RELAX IDŐPONTOK: KLIKK IDE!

 

 

NARADA RELAX HANG MEDITÁCIÓ ÉS YOGA NIDRA  A KRISTÁLYSÓ BARLANGBAN

 

Danvantara RELAX a Kristálysó Barlangban
Danvantara RELAX - Relaxációs koncerttel

 

A só gyógyító hatása
A sótéglából készült és megvilágított helységben a só gyógyító hatását többszörösen használhatjuk ki. A kristálysó erős egészségtámogató erők forrása, amelyek mind a fényből, mind az anyagából – a sóból – indulnak ki. További előny, hogy a kristálysó – pusztán csak a jelenlétével – pozitívan hat az egészségünkre, anélkül, hogy bármit kellene csinálnunk, diétáznunk vagy drága tanfolyamokat végeznünk.
A sós levegő különösen alkalmas bőr- és légúti megbetegedések kezelésére. A különböző sóbarlangokban lefolytatott vizsgálatok hasonló sikerekről számolnak be: a köhögés, az asztma, a szénanátha, az alvási zavarok, az allergiák, a neurodermitis és más szervi betegségek rendkívül jól reagálnak a sóbarlang kúrára.
...és a betegség javulása, sokaknál a kúrát követően még több hónapig  is észlelhető volt.

 

Gopala yantra